MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Programul Terra in Egiptul Antic: Pachet 3 carti - Toni Victor Moldovan

Programul Terra in Egiptul Antic: Pachet 3 carti - Toni Victor Moldovan
Preț: 299,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-98897-4-2
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 1472
Format: 16,5x23,5
Categoria: Ezoterism

DESCRIERE

Programul Terra in Egiptul Antic: Pachet 3 carti

COMPUTERUL GENETIC AL ZEILOR (vol 1+vol 2), CARTEA EGIPTEANA A MORTILOR

Toni Victor Moldovan

 
 

„In sfarsit sunt la capatul unui proiect care mi-a luat doi ani si jumatate. Veti putea aprecia singuri daca aceasta noua carte va satisface asteptarile sau nu. Domeniul, fascinant de altfel, este vast si nu este chiar usor de pus in pagina. Voi avea aceeasi rugaminte pentru cei ce care vor cu adevarat sa citeasca cartea, sa o faca sistematic, adica numai pagina cu pagina. Altfel, probabil va fi greu de inteles ceva. M-am straduit sa ofer informatia gradat, in ordine, astfel incat sa fie usor de asimilat si de urmarit.  Sunt perfect de acord ca nu este un text usor, dar cei ce vor pasionati de decriptari de texte si de imagini din temple sunt sigur ca vor continua lectura. Mi-am dorit sa nu scriu cartea de 1000 de pagini, dar am esuat lamentabil din acest punct de vedere. Foarte probabil, daca as rescri-o pentru a treia oara as reusi sa ma incadrez sub 1000 de pagini. In mod sigur as putea sa mai tai din drumurile mele colaterale prin care demonstrez o idee. Cartea ar pierde insa o parte din frumusete zic eu, pentru ca numai asa cum am scris-o veti fi alaturi de mine in toate micile mele descoperiri. Daca veti mai gasi ceva greseli de scriere sau patru puncte in loc de trei, va rog sa-mi iertati aceste omisiuni. Ele sunt aproape inerente atunci cand scrii cartea nu ca un scriitor redutabil, ci ca unul de ocazie, prin timpul liber care nu prea mai este, printre garzi sau chiar in garzi mai linistite, ca acum, pe PC cu sau fara program de corectare, uneori pe tastatura suedeza, ca acum. In plus sunt singurul corector. Cartea nu a fost citita de nimeni altcineva inainte de publicare.   In acest moment proiectul este tiparit in proportie de circa 50%... cred. Primul tiraj este de 3000 de exemplare.  Am sa asigur existenta continua a acestei carti pe piata romaneasca.

      1. Primul volum este unul de traduceri de texte egiptene antice. Este vorba in primul rand de o noua traducere a Cartii Egiptene a Mortilor, cat se poate cred de exacta. Al doilea text este un volum din ”Raiul si Iadul Egiptean” si anume „Cartea despre Am-Duat”. Restul sunt texte mai scurte. In total sunt 384 de pagini in format 16, 5 x 23, 5, cu prezentare grafica placuta. 

     2. Decriptarile mele sunt adunate in doua volume, unul de 504 pagini, iar celalalt de 552 pagini, la care se adauga 32 de pagini color, in special de scheme ale  computerului genetic. Formatul este acelasi. Am desenat cateva scheme ca sa fie usor de inteles.

     3. Cele trei volume vor fi plastifiate intr-un singur pachet de aproape 1500 de pagini, care cantareste circa 2, 3 kg - 2, 4 kg. Primul volum contine atasat in buzunarul copertii un poster in grafica 3D color, cu dimensiuni de 50 x70 cm al computerului genetic, pe care il veti avea in fata atunci cand cititi cartea.“  

TONI VICTOR MOLDOVAN

 
# Istoria ascunsa a omului; # O tulburatoare decodare a Bibliei, Coranul, Bhagavad-gitei si a altor texte vechi. „Programul Terra” este un brevet românesc de decodare tehnica integrata a Bibliei si a altor texte vechi, ce are la baza genetica si alte stiinte moderne. PĂMÂNTUL este proprietatea comuna a mai multor supercivilizatii, care dezvolta cicluri economice de productie de corpuri spirituale, ce asigura perpetuarea si evolutia genetica a propriilor LOR specii. Supercivilizatii ce coexista în acest colt al Caii Lactee, au renuntat de mult timp la o perpetuare naturala, sexuala a speciei. Modalitatea LOR de reproducere consta an racordarea unui corp somatic (fizic) produs în laborator, cu un corp spiritual compatibil genetic, obtinut în urma unor programe de inginerie genetica standardizate, desfasurate pe diverse planete, inclusiv pe Terra. Ciclurile de dezvoltare umana sunt situate temporal între doua evenimente catastrofale de tipul Potopului si Apocalipsei. Cea mai mare surpriza a geneticii umane de pâna acum consta în gasirea unui numar de gene cu mult mai mic decât cel estimat initial. Unde ne sunt genele? Sau altfel spus, CINE ne-a simplificat A. D. N.-ul? Aceasta carte încearca sa va explice faptul ca detinem o formula A. D. N. simplificata… de catre UNII CARE STIU SĂ SE JOACE CU GENELE. Întreaga istorie a omenirii a fost manipulata de zei, pentru ca Programul Terra nu este al nostru, ci al LOR. Cele doua razboaie mondiale, cpderea World Trade Center eveniment care marcheaza intrarea în ultimul razboi mondial, viitorul atac nuclear irakian asupra Ierusalimului, nu sunt decât evenimente programate de EI. Lucrarea mea, alaturi de altele care se scriu poate chiar în momentul de fata, va face posibila cunoasterea unei bune parti a adevarului despre noi. Parcurgeti drumul deschis de aceasta carte numai dupa citirea AVERTISMENTULUI. Încercati întotdeauna sa priviti frumosul din spatele grotescului. Totul este dual. Veti gasi cu siguranta ceea ce cautati. Segmentul de istorie pe care îl parcurgem face posibila decodarea scrierilor vechi aici - în România sau în alta parte. Din punctul LOR de vedere acest program este încheiat, deoarece sfârsitul sau a putut fi vizualizat. Ramâne doar sa parcurgem împreuna istoria viitorului. Asteptam viitorul mai mult sau mai putin pregatiti. Avem dreptul sa cunoastem macar o parte din adevar? În mod sigur, parerile sunt împartite chiar si între dumneavoastra, cei ce cititi aceste rânduri. Daca rândurile de mai sus vi se par o nebunie, nu cititi aceasta carte. Luati-o ca pe o poveste fantastica, un cosmar rupt de “realitatea"" în care traim. Oricum ar fi, trebuie sa stiti ca se va întâmpla ceea ce deja s-a întâmplat!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.054 sec