MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Provocarea anti-gravitaţiei tehnici anti-ponderale - metode de utilizare a energiei spaţiului de

Preț: 21,80 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2013
Pagini: 320
Format: 14,5X20,5

DESCRIERE

Există prea multe fenomene (levitaţii spontane, telepatie, lecturi parapsihice, facultăţi taumaturgice etc.) care dovedesc cu prisosinţă că totul nu se limitează la lumea aşa-zis fizică, şi că dincolo de aceasta se manifestă forţe tainice despre care noi nu avem încă decât puţine idei reprezentative.
De mai bine de 15 ani propovăduiesc eliberarea oamenilor de gravitaţie. Convingerea mea este că vom dispune mâine de maşini graţie cărora vom străbate liniştea spaţiilor necuprinse "Pascaliene" cu viteze mult superioare vitezei luminii. Mâine, fantastica energie a spaţiului, liberă de orice aspect colateral poluant, îi va reda Pământului nostru starea edenică din Geneză, iar omului - stăpânirea controlată a naturii.
Multe somităţi ştiinţifice consideră că această carte defineşte bazele procedeelor posibile care permit, în lumina cunoştinţelor noastre actuale în domeniul fizicii, rezolvarea logică a problemei stăpânirii "arhimedice" a forţei de atracţie gravitaţională, care este de peste un miliard de ori mai mare decât energia atomică. Energia va fi atunci distribuită fără nici o limitare şi fără poluare. Pe de altă parte, se va deschide şi calea către explorarea lumilor şi a relaţiilor cu ceilalţi locuitori ai Cosmosului.
Cred într-adevăr că dezvoltarea intelectuală şi morală ar trebui să urmeze în mod logic, în pofida aparentei sale rămâneri în urmă, progresului ştiinţific, descotorosindu-l pe homo sapiens de instinctele sale animalice, belicoase, primitive. Atunci, evoluţia noastră ar putea tinde către o eră de pace universală. (Marcel Pages)

Introducere ... 7

Anti-gravitaţia - cheie a infinitului cosmic ... 9

Istoricul ideilor referitoare la gravitaţie ... 13

Anti-gravitaţia 1957 ... 49

Anti-gravitaţia 1967 ... 79

Anti-gravitaţia 1972 ... 143

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0131 sec