MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Psihologia Persuasiunii Totul despre influentare. Amplifica-ti puterea de convingere si invata sa te aperi de manipulare

Psihologia Persuasiunii Totul despre influentare. Amplifica-ti puterea de convingere si invata sa te aperi de manipulare
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 382

DESCRIERE

Despre carte
Psihologia Persuasiunii si-a capatat locul de cea mai importanta carte publicata vreodata despre acest subiect datorita valorii practice a informatiilor oferite. In cuprinsul ei, distinsul psiholog Robert B. Cialdini, doctor in filosofie, explica de ce unii oameni sunt remarcabili de convingatori si cum putem sa-i convingem cu propriile noastre arme.
Veti afla cele sase secrete psihologice care se afla in spatele impulsului nostru puternic de a ne supune, cum pot fi ele folosite de persoane iscusite fara a fi detectate, cum sa ne aparam impotriva lor si cum sa punem la lucru acele secrete in folosul propriu.
Aceasta carte indispensabila iti garanteaza doua lucruri: niciodata nu te vei mai simti obligat sa spui "da", cand de fapt gandesti ca ar fi in interesul tau sa spui "nu" si cu siguranta vei avea mai multa influenta decat ai avut vreodata.

Despre autor
Doctorul in filozofie Robert B. Cialdini sustine cursuri universitare si post-universitare despre persuasiune si influenta sociala la University of North Carolina si Columbia Univeristy. El este in prezent seful catedrei de psihologie si membru al Consiliului de Conducere al Arizona State University.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0245 sec