MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Putere Nemărginită: Știința Dezvoltării Personale

Putere Nemărginită: Știința Dezvoltării Personale
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016

DESCRIERE

Anthony Robbins o numeste "Stiinta Dezvoltarii Personale". Tu o vei numi ca fiind cel mai bun lucru care ti s-a intamplat vreodata. Daca ai visat la o viata mai buna, Putere nemarginita iti va arata cum sa atingi calitatea acelei vieti nemaipomenite pe care ti-o doresti si o meriti si cum sa ai controlul aspra vietii tale personale si profesionale. Autorul a dovedit la milioane de oameni, prin carti, casete si seminarii, ca prin punerea la treaba a mintii pe care o ai, poti face, avea, dobandi sau crea orice iti doresti pentru viata ta. A invatat sefi de stat, capete incoronate, atleti olimpici, staruri de cinema sau copii cum sa dobandeasca ceea ce-si doresc. Prin Putere nemarginita el iti face cunostinta cu stiinta dezvoltarii personale si te invata: Cum sa afli ceea ce-ti doresti cu adevarat; Cele sapte minciuni ale succesului; Cum sa-ti reprogramezi mintea in cateva minute ca sa scapi de frica si de fobii; Secretul de a te apropia instantaneu de orice persoana intalnita; Cum sa copiezi succesul altora; Cele cinci chei ale bogatiei si fericirii. Putere nemarginita este o carte revolutionara de fitness pentru minte. Iti va arata pas cu pas cum sa operezi la nivelul tau maximal de performante, dobandind libertate financiara si emotionala, incredere si autoritate si cooperarea celorlalti. Iti va da cunostintele si curajul de a-ti reconstrui sinele si lumea din jurul tau. Putere nemarginita este o carte-ghid pentru performante de varf intr-o era a succesului.
 
 

Anthony Robbins, născut în 1960 în North Hollywood, LosAngeles, a ajutat, prin intermediul cărţilor şi materialelor sale audio, alproduselor pentru sănătate, prelegerilor şi pogramelor de coaching, peste 50 demilioane de oameni din peste 100 de ţări să îşi transforme vieţile şiafacerile. Celebrul autor american a avut ocazia să predea Formula SuccesuluiSuprem – elaborată în cartea Puterenemărginită – unor personalităţi din cele mai variate domenii, de lapreşedinţi de state, vedete din lumea divertismentului, până la sportivi şioameni de afaceri din topul Fortune 500. În acest sens, a fost instructorulprivat al fostului preşedinte al Statelor Unite, Bill Clinton, al tenismenuluiAndre Agassi, al lui Mihail Gorbaciov şi chiar a avut o serie de şedinţe decoaching cu prinţesa Diana.
În prezent, Anthony Robbins este cel mai cunoscut consultant din domeniulperformanţei optime din Statele Unite şi a colaborat cu firme precum IBM, AT&T, American Express şi cu Armata americană.
De asemenea, autorul american desfăşoară o importantă activitate umanitară prinintermediul organizaţiei non-profit Anthony Robbins Foundation. Acesta a pornitîntotdeauna de la premisa că, dacă suntem binecuvântaţi cu oportunităţieconomice, atunci suntem suficient de binecuvântaţi să dăruim şi altora din ceavem. Cu ajutorul fundaţiei sale, International Basket Brigade, Anthony Robbinshrăneşte în fiecare an două milioane de oameni din 56 de ţări.

 

Printre cele mai cunoscute cărţi şi audiobookuri de AnthonyRobbins se numără Get the Edge: A 7-Day Programto transform Your Life (Depăşeşte-ţi limitele: un program de 7 zile pentru a-ţitransforma viaţa, apărută şi în format audio), CD-ul audio The Power to Shape Your Destiny: SevenStrategies for Massive Results (Puterea de a-ţi făuri destinul: şapte strategiipentru rezultate masive) şi CD-ul audio Unleashthe Power Within: Personal Coaching from Anthony Robbins That Will TransformYour Life! (Dezlănţuie puterea din interior: antrenamentul personal al luiAnthony Robbins care îţi va transforma viaţa!).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.063 sec