MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Puterea cunoaşterii, Ioan

Puterea cunoaşterii, Ioan
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-9029-07-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 192
Format: 17x24

DESCRIERE

   Cartea „Puterea Cunoaşterii"  prezintă un set de instrumente pe care un om le poate aplica zi de zi pentru a-şi îmbunătăţi starea interioară, sănătatea corpului fizic, dar şi relaţiile cu oamenii apropiaţi, acestea din urmă fiind considerate drept cauză esenţială a suferinţelor lăuntrice şi de viaţă pe care le resimţim cu toţii.
    În viziunea autorului, „cuplul", văzut în toate formele sale, începând de la cuplul soţ-soţie şi până la cuplul care i-a dat naştere unei afaceri, reprezintă cheia succesului sau a eşecului, în funcţie de armonia sau dizarmonia din interiorul său.
    Cheile
construirii unei relaţii frumoase de cuplu, dar şi a unei relaţii armonioase într-un colectiv, grup sau instituţie, sunt prezentate simplu şi la obiect, cu un limbaj direct, fără metaforă şi fără subtilităţi.
    Acesta ne ajută să înţelegem că autorul mizează exclusiv pe mesajul său.
    În centrul sistemului terapeutic propus de Ioan se află „Terapia iertării", cel mai bine structurat dintre capitolele cărţii, cel mai amplu şi, probabil, acela care, aplicat fiind, va genera multă lumină interioară fiinţei care se iartă pe sine şi-i iartă pe ceilalţi, dar şi un răspuns pozitiv al lumii, de care nu suntem separaţi decât în expresia noastră fizică.
    Iertarea este un act în sine şi pentru sine şi, în pofida acestei conformaţii a iertării, ea nu este un act egoist, cât unul de un profund altruism, capabil să ne reconecteze cu Sinele şi cu Adevărul existenţei noastre.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0137 sec