MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Puterea magica a gandului - Dr. David J. Schwartz (Editia a IV-a)

Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-6064400857
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 328
Format: 13x20

DESCRIERE

Puterea magica a gandului - Dr. David J. Schwartz (Editia a IV-a)

Dr. David j. Schwartz (1927–1987) se numara printre clasicii literaturii moti-vationale, iar cartile sale au devenit bestselleruri imediat dupa publicare. Cariera sa de orator, ince- puta intr-o modesta scoala de tara, a cunoscut o ascensiune impresionanta.

Dr. Schwartz a tinut peste 3 000 de seminare despre vanzari si management, a activat ca profesor la Universitatea de Stat Georgia din Atlanta si a fost fondatorul si presedintele companiei Creative Educational Services, o firma de consultanta specializata in dezvol-tarea personala a liderilor.

Alege-ti un scop important!

Unii oameni aleg sa conduca, altii, sa-i urmeze pe cei dintai. Alege sa te numeri printre cei care conduc!

In cadrul cercetarilor pe care le-a facut pentru aceasta carte, dr. Schwartz a intervievat lideri din diferite domenii de activitate, iar concluziile la care a ajuns au schimbat mentalitatea a milioane de cititori din intreaga lume. Ceea ce a pornit de la o intuitie s-a dezvoltat intr-o conceptie coerenta asupra fericirii personale. Succesul imens pe care il au doar cativa, spune dr. Schwartz, nu se datoreaza doar inteligentei, educatiei sau norocului. La baza lui sta o putere interioara, pe care au cunoscut-o marile personalitati istorice si pe care o poti descoperi si folosi si tu urmand cativa pasi simpli.

O lectura accesibila, cu principii clar formulate si un ton contagios de entuziast, bestsellerul Puterea magica a gandului a ramas, de-a lungul timpului, un reper fundamental in literatura motivationala.

De ce unii reusesc, iar altii nu?
Ce au unii, si nu au ceilalti?

Dr. David J. Schwartz nu s-a multumit cu raspunsurile psihologiei, sociologiei sau ale istoricilor. A refuzat sa creada ca doar anumiti factori, precum ereditatea sau conditiile sociale, ar fi decisivi pentru o viata implinita financiar, sentimental sau social. In schimb, a propus niste principii simple.

Practica avea sa-i dea dreptate: un numar impresionant de cititori i-au aplicat ideile si si-au atins scopurile.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0131 sec