MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Puterile ascunse ale ficatului - cum să trăiţi mai mult şi mai sănătos

Puterile ascunse ale ficatului - cum să trăiţi mai mult şi mai sănătos
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-789-189-8
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 208
Format: 13x20

DESCRIERE

Care este cel mai voluminos dintre organele noastre interne, de culoare maroniu-roşiatic şi absolut necesar pentru supravieţuirea umană? Ficatul. Este un veritabil erou, care îndeplineşte sarcini multiple şi are o uimitoare capacitate de a se regenera. Dintre toate organele noastre, el este singurul care posedă această putere magică de autovindecare şi este cea mai bună linie de apărare a noastră împotriva unei serii uimitoare de boli şi afecţiuni, de la o simplă oboseală la ciroză.
    În Puterile ascunse ale ficatului, pe lângă informaţiile necesare pentru a înţelege funcţionarea şi importanţa acestei adevărate uzine
a corpului uman, expertul de renume internaţional, dr. Perlemuter, ne oferă răspunsuri la întrebări ca:
    - DE CE PREA MULTE FRUCTE NU SUNT BENEFICE PENTRU FICAT Şl CAFEAUA ESTE?
    - CUM SĂ SCĂPĂM DE OBICEIUL DE A RONŢĂI ÎNTRE MESE, FĂRĂ SĂ NI SE FACĂ FOAME?
    - PUTEM SĂ NE PERMITEM CÂTE UN RĂSFĂŢ CULINAR, DIN CÂND ÎN CÂND?
    - CUM POŢI AVEA GRIJĂ DE FICATUL TĂU - Şl MAI IMPORTANT, CE SE VA ÎNTÂMPLA DACĂ NU Al GRIJĂ?

 

    În China, unde medicina tradiţională numeşte ficatul „generalul armatelor", izvor de curaj, bila produsă de ficatul de urs era şi rămâne un remediu pentru viaţă îndelungată. în Japonia, samuraii beau o înghiţitură înainte de a pleca la luptă ca să-şi asigure invincibilitatea. Grecii au transformat ficatul în erou al mitului lui Prometeu. Binefăcător al omenirii, Prometeu le dăruise oamenilor focul — împotriva voinţei lui Zeus. Mâniat, Zeus l-a pedepsit pe Prometeu într-un fel mai dureros decât moartea. Cunoscând proprietăţile excepţionale ale ficatului, Zeus l-a legat pe rebel în lanţuri de o stâncă în Munţii Caucaz. în fiecare zi, un vultur venea să-i sfâşie ficatul. Şi, în fiecare noapte, acesta se refăcea, adăugând acestui supliciu dimensiunea veşniciei. (GABRIEL PERLEMUTER)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0203 sec