MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

RECOLTA

RECOLTA
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-724-724-7
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 208
Categoria: Romane

DESCRIERE

A doua zi după strângerea recoltei, locuitorii unui sătuc englezesc zăresc pe cer două fuioare de fum, care îi umplu de presimțiri sumbre. Primul vine de la acareturile stăpânului: porumbarul a luat foc și o parte din recoltă este compromisă. Cel de-al doilea vine din pădure și vestește sosirea unor străini. Hotărâți să caute un țap ispășitor printre nou-veniți, sătenii pleacă într-o expediție de pedepsire a intrușilor, dar declanșează un cumplit lanț de răzbunări, care, în doar șapte zile, amenință să distrugă satul din temelii. Într-o proză suplă, care curge în cadențe lirice, Jim Crace ne oferă o poveste cu subtile rezonanțe biblice, despre o comunitate care se luptă să rămână neschimbată în siajul istoriei. Recolta este o elegie a trecutului plecat în exod.


Recolta a fost nominalizat la Premiul Man Booker pentru anul 2013. Dintre romanele lui Jim Crace, la Editura ALLFA a mai apărut Casa molimei (2012).

„Un roman care merită să stea alături de operele marelui mentor al lui Crace, William Golding.“
Sunday Times

„Jim Crace știe cu o precizie de maestru ce trebuie spus și ce trebuie doar sugerat. Recolta este de departe cel mai bun roman al anului.“
The Spectator

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.024 sec