MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Reiki pentru începători – Caiet de seminar

Reiki pentru începători – Caiet de seminar
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 196
Format: 14x20

DESCRIERE

Reiki pentru începători – caiet de seminar este gândit ca o unealtă necesară celor care sunt la început de drum în acest sistem de terapie alternativă și care au foarte puține cunoștințe despre corpuri și structuri energetice. O culegere utilă de informații și exerciții pe care autoarea, psiholog și maestru Reiki, le-a adunat de a lungul anilor și pe care le folosește în scop personal, dar le oferă și celor care vin să învețe de la ea.
 
Caiet de seminar

"Aceasta "culegere de informatii”, la care se adauga munca mea, timid inceputa in 2001 si urmata de "hei-rup-ul” din 2005, cand l-am cunoscut pe Dragos Argesanu, este un omagiu adus Luminii, entitatilor benefice care m-au ajutat, lui Mikao Usui, maestrilor ale caror carti am avut placerea de a le studia, dar si maestrilor mei de acum, din aceasta viata.
Tuturor acestora le cer iertare pentru ca uneori le-am ingreunat munca, pentru blocajele mele si schemele de gandire, peste care am trecut cu mult chin si efort din partea mea si cu ajutor din partea lor. Peste unele nu am trecut nici acum, dar sunt pe cale. Si am invatat de la ei ca asta este cel mai important, SA FIU PE CALE.
Le multumesc pentru efortul lor, ii respect pentru munca si ii onorez pentru ca m-au facut ceea ce sunt.” (Mirela Codila)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0174 sec