MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Responsabilitatea omului pentru evoluţia lumii

Responsabilitatea omului pentru evoluţia lumii
Preț: 21,40 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2008
Pagini: 327
Format: 13x20

DESCRIERE

În zilele naşterii lui Isus, rămăşiţe ale vechii clarvederi se mai manifestau la cei mai mari învăţaţi ai epocii, cei trei magi, şi a cei mai neştiutori, dar păstrători ai unei credinţe nealterate, păstorii. Aceştia au primit vestea naşterii lui Isus pe două căi diferite: din afară, prin astronomia spirituală, şi din interior, prin revelaţia terestră.

În prezent, cunoaşterea este primită pe două căi: prin cunoaşterea ştiinţifică materialistă, unilaterală, şi prin dogmele şi tradiţiile religioase cel mai adeseori neînţelese.

Autorul scoate în evidenţă rolul excepţional pe care-l poate juca în prezent ştiinţa spiritului de orientare antroposofică prin armonizarea evoluţiei umanităţii cu evoluţia Pământului.

Analiza din mai multe perspective a marilor probleme practice care iau naştere din lacunele şi erorile ce s-au acumulat şi continuă să se acumuleze la nivelul fundamentării teoretice face ca acest ciclu de conferinţe să fie un text de maximă importanţă nu numai pentru clarificarea diferitelor aspecte expuse, ci şi pentru trezirea responsabilităţii conducerilor diferitelor ţări şi a fiecărui cititor cu privire la influenţarea în sens constructiv a evoluţiei şi evitarea unor involuţii ce ar putea avea efecte dezastruoase la nivelul integrării cosmice a umanităţii şi a Pământului.
biolog dr. PETRE PAPACOSTEA

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0230 sec