MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si ce m-a mai invatat viata

Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si ce m-a mai invatat viata
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 272
Format: 13x20
Categoria: Memorii/Jurnale

DESCRIERE

ste unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti actori americani: stea a Broadway-ului, nominalizat pentru Premiul Oscar si, timp de unsprezece ani, inimitabilul Hawkeye Pierce in serialul M*A*S*H – in cursul caruia a obtinut, caz unic, trei premii Emmy: pentru actorie, dramaturgie si regie. A castigat alt premiu Emmy pentru intrepretarea lui Arnold Vinick in Viata la Casa Alba (dar lista premiilor ce i s-au decernat nu se opreste aici). Pasionat de stiinta, a gazduit vreme indelungata serialul PBS Scientific American Frontiers. Si iata ca Alan Alda a scris o carte de memorii la fel de eleganta, de nostima si de emotionanta ca rolurile sale cele mai importante.
Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele este povestea momentelor-cheie din existenta lui, a evenimentelor care l-au construit pe Alan Alda cel de azi, incepand cu moartea cainelui iubit, continuand cu efortul de a simti compasiune pentru o mama imprevizibila, sfarsind cu acceptarea tatalui sau, Robert Alda, ca om si ca actor.

„O autobiografie antrenanta, temperata de o modestie si o profunzime rar intalnite la volumele de memorii ale celebritatilor.“ (Publishers Weekly)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.020 sec