MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Salvează-ţi căsnicia în 7 paşi! - soluţii unice şi remedii împotriva divorţului testate de peste 1 milion de cupluri din întreaga lume

Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-111-809-3
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 400

DESCRIERE

  Cu o orientare cognitiv-comportamentală, Michele Weiner Davis ne oferă un ghid plin de încredere şi speranţă pentru salvarea căsniciei şi pentru a construi relaţii mai puternice şi mai pline de iubire.
    într-un stil realist, fără artificii psihologice, autoarea ne propune un program in şapte paşi îndreptat către soluţii pentru a rezolva problemele căsniciei care, atunci când sunt lăsate nerezolvate, pot să distrugă relaţia şi să ducă la divorţ. Folosind anecdote cu talc, precum şi studii de caz elaborate, Michele Weiner Davis ilustrează metode practice pentru a-i ajuta pe partenerii dintr-o căsnicie să:
   
- evite „ca peana divorţului"
    - identifice care sunt obiectivele specifice pentru a-şi salva căsnicia
    - găsească cele mai eficiente căi de a relaţiona
    - devină experţi în a face lucruri care dau rezultate
    - depăşească infidelitatea, obsesia faţă de Internet, depresia, problemele sexuale şi criza vârstei de mijloc
    - repună căsnicia pe linia de plutire şi să o menţină cel puţin astfel.

 

    „Este timpul să îţi sufleci mânecile şi să începi munca asiduă de salvare a căsniciei tale. Chiar este o muncă asiduă. Deşi eu îţi voi oferi toate lămuririle necesare, partea dificilă îţi va reveni ţie. Partea cea mai dificilă a acestui program nu o reprezintă aptitudinile pe care ţi le vei însuşi - ele sunt uimitor de simple -, ci aplicarea acestora. De ce? Fiindcă trăirile tale legate de partenerul conjugal şi de căsnicia voastră au potenţialul de a te determina să spui şi să faci lucruri care te vor abate de la atingerea obiectivului tău. Indiferent de cât de puternic şi cât de hotărât eşti să-ţi salvezi căsnicia, îţi garantez că emoţiile te vor copleşi din când în când. Te voi ajuta să-ţi gestionezi aceste emoţii intense, dar, până la urmă, va fi responsabilitatea ta să împiedici ca emoţiile tale negative să aibă o viaţă proprie."
    „Atingerea fericirii este o misiune care iţi revine ţie; propria ta împlinire nu poate sa depindă de o altă persoană. Dacă nu te simţi împlinit cu propria ta viaţă, nu vei fi în stare să îţi dai seama dacă nefericirea ta izvorăşte din problemele personale sau din problemele vieţii de cuplu."
(Michele Weiner Davis)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0384 sec