MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Sănătate prin seminţe, legume şi fructe. Pledoarie pentru viaţă lungă

Sănătate prin seminţe, legume şi fructe. Pledoarie pentru viaţă lungă
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2005
Ediția: a III-a
Pagini: 223
Format: 16,5x23,5

DESCRIERE

# Cartea Sănătate prin seminţe, legume şi fructe scrisă de dr. farm. Ovidiu Bojor se bazează pe ideea că primele medicamente trebuie să fie alimentele.
În prima parte sunt prezentate principalele fructe, legume şi seminţe cu rol benefic în sănătate.
# În a doua parte sunt formulate recomandările necesare pentru utilizarea fructelor, legumelor şi seminţelor pe grupe de afecţiuni.
# Toate aparatele corpului omenesc (digestiv, cardiovascular, respirator, urinar, genital etc.) sunt prezente cu afecţiunile lor, după cum beneficiază de întinse capitole şi bolile de nutriţie, afecţiunile dermatologice, afecţiunile reumatismale, afecţiunile sistemului nervos, boala canceroasă etc.
# În general, aproape orice boală de care poate suferi un om primeşte recomandări terapeutice uneori suficiente, de multe ori în complementaritate cu soluţiile medicinei alopate şi intervenţiiie chirurgicale.
# O atenţie specială este acordată dietei şi atitudinii etice şi spirituale a vieţii de fiecare zi. Unul dintre iniţiaţii în tehnicile de prelungire a vieţii prin valorificarea darurilor naturii este Doctorul în Farmacie Ovidiu Bojor, membru al Academiei de Ştiinţe Medicale, patriarhul fitoterapiei române, om de ştiinţă în toată puterea cuvântului, recunoscut ca atare nu numai de mediile noastre ştiinţifice, ci şi de mediile ştiinţifice internaţionale.
Dedicând zeci de ani cercetării virtuţiilor terapeutice ale plantelor din arealul românesc, ca şi din alte zone importante ale lumii, şi studiind totodată marile sisteme de medicină tradiţională, Domnia Sa a avut indreptăţirea ştiinţifică şi etică de a elabora o convingătoare Pledoarie pentru viaţă lungă.
Citind cu atenţie cartea Sănătate prin seminţe, legume şi fructe scrisă de Ovidiu Bojor şi urmându-i consecvent recomandările, de la dietă la atitudinea etică şi spirituală, vei avea şansa de a înţelege pe cont propriu ce înseamnă tinereţea fără de bătrâneţe şi viaţa fără de moarte. Prof. dr. GHEORGHE MENCINICOPSCHI Membru al Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice Director al Institutului de Cercetări Alimentare

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.024 sec