MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Scandalul Sezonului

Scandalul Sezonului
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 480
Categoria: Non Fiction

DESCRIERE

Scandalul Sezonului - Editura Nemira.

Legaturi periculoaseîn vremea conspiratiilor iacobine si a tulburarilor catolice, când casatoria era o marfa, iar sexul... o tentatie plina de pericole.

Selectata una din Cele mai Bune Carti ale anului 2007 de The Washington Post si The Economist

LONDRA, 1711... Sezonul londonez– straziîmpodobite, trasuri sclipitoare, rochii somptuoase, chipuri ascunseîndaratul mastilor– prilejul ideal pentru lorzi si ladies sa se dedea aventurilor,într-o epoca a riscurilor, care a nascut bârfa mondena si cultura celebritatii asa cum le cunoastem astazi.

O POVESTE DE DRAGOSTE, spirituala si plina de erotism,între rapitoarea Arabella Fermor si enigmaticul si sarmantul Robert Petre, al saptelea Baron de Ingatestone. Secrete despre omoruri si tradari seîmpletesc cu o iubire interzisa, care va stârni scandalulîn sânul aristocratiei londoneze si va constitui inspiratia faimosului poem al lui Alexander Pope,„The Rape of the Lock”.

“O biografie critica inteligenta si ispititoare, camuflataîntr-o amuzanta comedie de moravuri.”
The New York Times Book Review

„Scandal de sezon este un roman proaspat si vioi [...] care combina fina observatie a codurilor sociale ale epociiîn stilul lui Jane Austen, cu descrierea pasionala, aproape senzuala, aîncalcarii interdictelor.”
Financial Times

„Fictiunea istorica nu a fost nicicând mai spirituala si ingenioasa, nu a aruncat nicicând mai multa lumina asupra evenimentelor epocii.”
The Independent

“Deosebit de seducatoare, te absoarbe pur si simplu.”
Observer

“Un roman inteligent si alert.”
Times Literary Supplement

„Un deliciu pentru toti fanii filmelor Shakespeareîndragostit sau Legaturi periculoase, o lectura bogata si plina de satisfactii.”
The Economist

Numar pagini: 480
Numar volume: 1
Format: Buzunar 104 x 178 mm

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.028 sec