MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Schimba-ti aura, schimba-ti viata!

Schimba-ti aura, schimba-ti viata!
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 395
Format: 13x20

DESCRIERE

Schimba-ti aura, schimba-ti viata! Un ghid pentru dezvaluirea puterii spirituale - Barbara Y. Martin, Dimitri Moraitis


…tot ceea ce crezi, simţi şi faci radiază o energie spirituală care apare în diferite nuanţe şi culori — aceea este aura ta, mai precis, proiecţia ta spirituală. Schimbând calitatea aurei, îţi poţi schimba automat şi calitatea vieţii.

În această carte inovatoare, autoarea te ghidează cu grijă, prin tehnicile sale extrem de eficiente, pe calea îmbunătăţirii aurei personale.

Fie că vezi aurele, fie că nu, acest volum îţi va dezvălui cum arată imaginea completă a unei aure; ce semnificaţie au diferitele culori ale aurei şi ce spun ele despre tine; cum să evoluezi spiritual, inclusiv în dragoste, cum să obţii prosperitate, vindecare şi înţelepciune; care sunt cele 90 de meditaţii menite să aprofundeze relaţionarea interpersonală, avansarea profesională şi convertirea emoţiilor distructive; cum să devii mai spiritual şi să te apropii de Dumnezeu.
…………………………

Fragment din carte:

Scopul tuturor relaţiilor noastre este de a le transforma în acte ale Iubirii Divine. Ca parte a evoluţiei sufletului nostru, ne aflăm mai întâi în procesul de dezvoltare a experienţei noastre de iubire umană şi apoi de transformare a acestei iubiri în Iubire Divină.

Atunci când putem oferi iubire înainte de a o primi, fără să ne gândim că vom fi răsplătiţi, am făcut progrese mari spre acea stare de iubire spirituală.

Pentru a face asta, trebuie mai întâi să clădim iubirea lui Dumnezeu în interiorul nostru. Iubindu-l pe Dumnezeu şi punând în acţiune acea iubire, vom reuşi.

Ce a spus Iisus?

„Iubeşte-l pe Dumnezeu din toată inima şi cu toată mintea ta şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi."

Iubindu-l pe Dumnezeu, răsplătim iubirea pe care El o are pentru noi. Iubim forţa care ne-a modelat şi ne-a susţinut. Iubim cea mai autentică şi mai bună parte din noi. Iubindu-l mai întâi pe Dumnezeu, îi servim automat pe semenii noştri.

Uneori, tocmai cele mai exigente lucruri care ni se cer într-o relaţie pot fi însăşi cheia transformării noastre spirituale. Există o poveste despre un autor celebru care avea un fiu handicapat.

Din cauza bolii, băiatul era total dependent de tatăl său, care avea grijă de aproape toate funcţiile sale fizice. Tatăl era un om mândru şi s-a simţit umilit şi ruşinat de starea fiului său. îl ura pe băiat, numindu-l „micul meu monstru".

Când băiatul a crescut, s-a dovedit că, în ciuda handicapului său, avea un dar pentru muzică. Asta a trezit ceva în tatăl său. A realizat că fiul lui nu era deloc un „mic monstru" şi că înăuntrul său era un suflet care încerca să se exprime.

Atitudinea tatălui s-a schimbat complet. Şi-a dat seama că problema nu era handicapul fiului său, ci propria sa mândrie. A ajuns să-l iubească pe băiat şi s-a dedicat, ajutându-l cu tot ce putea. Băiatul a crescut şi a devenit un pianist celebru, mult mai celebru decât tatăl său.

Cu toate acestea, fiul a continuat să aibă nevoie de ajutor fizic, chiar şi pentru lucrurile de bază, ca de exemplu să se bărbierească, dar tatăl său era mereu lângă el. în bărbatul acesta a avut loc o mare transformare spirituală, de la dezamăgire severă şi ignoranţă, la iubire altruistă. încercarea prin care a trecut a fost o mare şansă de a învăţa lecţiile spirituale ale iubirii.

Trebuie să căutăm aceste oportunităţi şi să le recunoaştem, atunci când apar.
…………………………

CUPRINS:

Sumarul ilustraţiilor
Prefaţă
Introducere

PARTEA I CUM REFLECTĂ AURA VIAŢA TA

Capitolul 1
Contul tău spiritual
Capitolul 2
Anatomia aurei
Capitolul 3
Culorile care te reprezintă

PARTEA A II-A MEDITÂND CU LUMINA DIVINĂ

Capitolul 4
Şase paşi pentru a-ţi schimba aura
Capitolul 5
Captarea razelor de energie

PARTEA A III-A DEZVĂLUIREA PUTERII TALE SPIRITUALE

Capitolul 6
Cum să-ţi schimbi stările mentale şi emoţionale
Capitolul 7
Meditaţii de transformare
Capitolul 8
Îmbunătăţirea aspectelor personale
Capitolul 9
Consolidarea relaţiilor
Capitolul 10
Îndrumarea divină
Capitolul 11
Lumina în toate aspectele vieţii tale
Capitolul 12
Meditaţia reflexivă
Capitolul 13
Afirmaţii şi vizualizări
Capitolul 14
Gânduri de rămas-bun

Anexă
Recomandări rapide pentru meditaţie

Indice


Autori:

Barbara Y. Martin
Dimitri Moraitis

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.041 sec