MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Secretele fericirii in familie- Serghei Nikolaevici Lazarev

Secretele fericirii in familie- Serghei Nikolaevici Lazarev
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 200
Format: 14,5x20,5
Categoria: S. N. Lazarev

DESCRIERE

În zilele noastre se publică un număr foarte mare de cărți despre familie. Specialiștii în psihologia relațiilor de familie explică modul în care ar trebui să fie o viață de familie fericită, sfătuiesc cum să fie rezolvate problemele de familie în mod corect. Cu toate acestea, în ciuda abundenței de literatură, a consultațiilor psihologilor, a cursurilor de psihologie de familie, tot mai multe familii se destramă. Tinerii nu pot să întemeieze relații de familie, nu știu cum ar trebui să fie o familie armonioasă.

Puteți să citiți munți de cărți cu sfaturi înțelepte, puteți să ascultați zeci de cursuri, dar ca să învățați cum să vă comportați corect în viață, este necesar să aveți o viziune sistemică asupra lumii. În cazul în care cunoștințele noastre sunt aduse într-un sistem, doar atunci vom putea să le aplicăm cu succes în practică. Însa, dacă un om a primit multe sfaturi utile disparate, care nu sunt coordonate într-un sistem, acesta nu va putea să se folosească de ele în mod corespunzător.

Viziunea sistemică asupra lumii ne oferă posibilitatea de a înțelege și de a respecta legile care acționează în lumea noastră – acestea sunt legile fizice și legile sufletului. Există legi conform cărora trăiește și se dezvoltă o familie, iar celui care cunoaște aceste legi îi este mult mai ușor să înțeleagă cum să se comporte corect, nu doar pentru a-și crea și a-și păstra familia, ci și pentru a întemeia relații de familie armonioase.

 

 

Fiecare casă are o fundație invizibilă care determină cât timp va rezista această casă. Care este fundația pentru o familie? Familia se bazează pe moralitate. Iar la fundația moralității stau poruncile religioase.

Poruncile religioase înseamnă legile iubirii și legile supraviețuirii. Un om care îndeplinește poruncile are mult mai multe șanse decât un ateu să-și păstreze familia și să își mărească numărul urmașilor. Este vorba despre faptul că un ateu, care se pune pe sine pe primul loc – propriul corp și propriul conștient, propriile valori ale vieții – nu poate accepta situațiile dureroase de la nivelul sufletului. Dacă un om nu vede voia Divină în tot ceea ce se întâmplă, atunci acesta nu acceptă majoritatea situațiilor dureroase și, drept răspuns, în sufletul lui se acumulează un protest interior, o agresivitate interioară care îi va distruge mai târziu atât sănătatea cât și familia.

Cele mai importante condiții pentru existența și dezvoltarea unei familii sunt credința, moralitatea, îndeplinirea poruncilor. Acela, care îl iubește în primul rând pe Dumnezeu, este ferit de închinarea în interior la persoana iubită ceea ce permite a avea o familie armonioasă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0216 sec