MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Secretul celor trei lumi

Secretul celor trei lumi
Preț: 13,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 127
Format: 14,5x20
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Maestrul Peter Deunov (1 864 - 1 944) a readus lumii învăţătura marii Frăţii Albe Universale.

Mesajul său, care înglobează cunoaşterea omului în totalitatea sa, a universului vizibil şi invizibil şi a divinului, se adresează oricărui om care, în mod pe deplin liber, caută iubirea, înţelepciunea şi adevărul în viaţă, pentru binele tuturor fiinţelor.

Învăţătura augustei Frăţii Albe Universale se bazează pe trei principii: Dragostea, înţelepciunea şi Adevărul, care formează tripla revelaţie a Dumnezeului unic.

Cele trei aspecte ale divinităţii manifestate sunt fundamentele oricărei înţelegeri şi realizări spirituale.

Lucrarea fundamentală a discipolului care aspiră la comunicarea cu ierarhia Maeştrilor omenirii constă în supravegherea atentă a ceea ce primeşte sau emană din el prin intermediul gândurilor, sntimentele sau acţiunilor sale din viaţa cotidiană.

Secretul celor trei lumi: lumea divină, lumea spirituală şi lumea materială, sau pentru oameni: gândirea, sentimentul şi voinţa, este cheia care deschide poarta adevăratei cunoaşteri iniţiatice şi care permite rezolvarea tuturor problemelor existenţei.

Cel care nu cunoaşte această cheie este condamnat la studierea exclusivă a lumii faptelor materiale, neglijând lumea legilor şi principiilor care sunt forţele motrice ale lumii vizibile. Astfel el se mulţumeşte cu suprafaţa lucrurilor şi rămâne prizonierul domeniului aparenţelor, al iluziei fără a putea atinge plenitudinea vieţii şi adevărata cunoaştere.

Ştiinţa celor trei lumi este cheia care deschide toate porţile iniţierii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0170 sec