MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Secretul Shambalei - În cautarea celei de-a unsprezecea viziuni

Secretul Shambalei - În cautarea celei de-a unsprezecea viziuni
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 246
Format: 13x20

DESCRIERE

Detalii
Din cea de-a treia carte din seria deschisa de „Profetiile de la Celestine”, vom afla care este originea intuitiilor care au impact asupra vietii fiecaruia dintre noi.
Gradat, vom experimenta si noi odata cu eroii calatoriei initiatice, schimbarile interioare necesare pentru a avea acces la un nou nivel de constiinta, iar în final vom descoperi cu placuta uimire ca viziunea noastra asupra universului a devenit mai bogata, mai nuantata, ca exista o extraordinara ordine în aparentul haos ce ne înconjoara.

Fragment din carte

O rugaciune care îi cere lui Dumnezeu sa intervina se face în ipoteza ca Dumnezeu poate sa intervina numai daca decide sa onoreze aceasta cerere. Asuma ca noi nu avem alt rol decât acela de a cere. Cealalta forma de rugaciune asuma ca Dumnezeu poate si vrea, dar legea existentei umane este astfel stabilita încât împlinirea cererii depinde în mare masura de credinta noastra si lucrul cerut se poate întâmpla. Asa ca rugaciunea trebuie sa fie o afirmatie care sa spuna cu glas tare aceasta credinta. În studiu se spune ca acest tip de rugaciune este cel mai eficient. Am dat din cap. Începeam sa înteleg.
Omul a privit o clipa în zare, adâncit în gânduri, si a vorbit din nou:
– Toate marile rugaciuni din Biblie sunt afirmatii, nu cereri. Gândeste-te la Tatal Nostru: „Faca-se voia Ta, precum în cer asa si pe pamânt. Pâinea noastra cea de toate zilele, da-ne-o noua astazi, si ne iarta greselile noastre...” Nu spune „te rog sa ne dai ceva de mâncare” sau „te rog sa ne ierti”. Afirma ca aceste lucruri sunt gata sa se întâmple si asuma în credinta ca asa va fi, si atunci asa este. A tacut din nou, ca si cum ar fi asteptat o întrebare. Zâmbea. Mi-a venit si mie sa zâmbesc. Buna lui dispozitie era molipsitoare.
– Unii oameni de stiinta s-au apucat sa teoretizeze, a continuat el, si spun ca aceste noutati implica altceva, de o mare importanta pentru fiecare în parte. Spun ca daca asteptarile noastre si credinta noastra fac rugaciunea sa „functioneze”, atunci fiecare poate deveni o forta în acest tip de energie în lume, fie ca stie, fie ca nu. Vezi unde duce asta? A continuat fara sa-mi lase timp sa raspund:
– Daca rugaciunea este o afirmatie bazata pe asteptarile noastre, pe credinta noastra, atunci tot ceea ce ne dorim poate avea acest efect. Ne rugam, practic, tot timpul pentru ceva în viitorul nostru sau al altora, si nu stim... M-a privit de parca tocmai scapase din mâna o bomba.
– Îti dai seama? a continuat. Stiinta confirma acum cunoasterea pe care au avut-o cei mai ezoterici mistici ai tuturor religiilor. Toti au spus ca avem o influenta mentala si spirituala asupra lucrurilor care ni se întâmpla în viata. Adu-ti aminte de scripturi, cum credinta cât un bob de mustar putea muta muntii din loc! Ce-ar fi daca aceasta calitate ar fi secretul adevaratului succes în viata, ar crea comunitatea adevarata...
Caracteristici
# Numarul de pagini: 246
# Formatul în cm. (l x L): 13 x 20
# Traducator: Cristina Danasel
# Titlul original: The Secret of Shambhala

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.019 sec