MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Shaolin. Nei Jin Qi Gong. Tehnici de vindecare

Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 168

DESCRIERE

Nei = intern, Jin = forta, Qi = energie vitala, Gong = izbanda prin exersare

Shaolin Nei Jin Qi Gong a fost dezvoltat de calugarii Shaolin pentru cultivarea energiei vitale interne si a fosi adus in Occident in anii '80 de catre marele maestru Ling Jiu Peng din Beijing. Este o disciplina chineza straveche si venerata, binecunoscuta printre practicantii artelor marliale si printre cei specializati in medicina chineza traditionala.

Autorul explica saisprezece exercitii fundamentale, inclusiv metode de prelungire a vietii. Sistemul acesta secret le permite practicantilor sa transmita si simultan sa absoarba Qi - aspect esential pentru cei interesati de cultivarea puterii proprii si de aspectele curative ale acestei arte.

Exercitiile sunt usoare si nu necesita concentrare. Pentru a le efectua, nu trebuie sa fiti singur, ori sa pastrati tacerea - le puteti practica oriunde si oricand. Sunt oferite instructiuni pentru abordarea unor afectiuni specifice - inclusiv o tehinca de prevenire a cancerului -, pentru a va spori energia si vitalitatea, pentru a va transforma viata. Este explicata relatia fundamentala dintre Qi si medicina chineza traditionala, deoarece este util sa cunoasteti meridianele de acupunctura si modul in care energia va parcurge corpul in timp ce practicati Qi Gong.

O carte ce contine atat tehnici avansate de lucru cu Qi, cat si exercitii de baza, accesibile incepatorilor.

*

Peter Fenton - Shaolin. Nei Jin Qi Gong. Tehnici de vindecare

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0131 sec