MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Singurul lucru care conteaza - Cartea a doua din seria " Conversatii cu Omenirea"

Singurul lucru care conteaza - Cartea a doua din seria ' Conversatii cu Omenirea'
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Format: 13x20
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Singurul lucru care conteaza. Cartea 2 din seria Conversatii cu omenirea - Neale Donald Walsch


…„98% dintre oameni isi petrec 98% din timp cu lucruri lipsite de importanta."

...asa incepe cea mai recenta carte a lui Neale Donald Walsch, care ne inavta ca aceasta imensa pierdere de vreme duce la atatea vieti pline de tristete şi zbucium, si lumea insasi pare sa se afle mereu in pragul unui dezastru.

Nimeni nu este de vina, spune autorul, pentru aceasta stare de fapt.
Pur si simplu, nu ne-am spus sau nu ne-am gandit la ceea ce conteaza sau, daca la intrebarile noastre despre ceea ce conteaza s-a raspuns, raspunsurile pe care le-am dat n-au fost potrivite.

Acum însă, afirmă Walsch, specia umană primeşte o invitaţie de la Viata Insasi, sub forma unei schimbări energetice palpabile, ce se petrece în 2012 şi după aceea, o invitaţie de a pune întrebarea într-un mod direct — iar oamenii de pretutindeni pot simţi acest lucru.

Walsch ne spune că vieţile noastre nu trebuie să fie o serie de crize de îngrijorări şi de dificultăţi, implicând banii, relaţiile, sănătatea sau familia, şi nici lumea largă nu trebuie să fie un loc al unui dezastru permanent.

Singurul lucru care contează ne oferă o formulă, elegantă prin simplitatea sa, ce va înnobila de îndată viaţa celor ce o îmbrăţişează — şi care poate schimba întreaga lume.


Neale Donald Walsch a scris 27 de cărţi din domeniul spiritualităţii practice, printre care Conversaţii cu Dumnezeu, vândută în milioane de exemplare în lumea întreagă.

Cărţile lui au fost traduse în 37 de limbi, iar şapte dintre ele au ajuns pe lista de bestselleruri New York Times. Programul său de televiziune online, Talk to Neale (Vorbeşte cu Neale), dă cititorilor posibilitatea de a interacţiona direct cu el la adresa www.CWG.tv


Autor: Neale Donald Walsch

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec