MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Spartacus si revolta sclavilor

Spartacus si revolta sclavilor
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 352
Categoria: Romane

DESCRIERE

Spartacus. Revolta sclavilor.

Max Gallo ne înfatiseaza destinul acestui trac care a refuzat sa se supuna dominatiei romane, devenind astfel sclav si mai apoi gladiator. Fuge împreuna cu cativa tovarasi trimisi, ca si el, de altfel, la moarte, în arena.

Înfrange legiunile romane trimise pe urma lui. Mii de sclavi i se alatura, setea de libertate îl însufleteste, îl îndeamna sa rupa lanturile sclaviei. Roma tremura.

Cruzimea unei epoci istorice ia nastere în paginile romanelor lui Max Gallo, istoria devenind, parca, palpabila prin personajele, pasiunile si glasurile care îi dau viata.

Spartacus, un trac de origine med, a avut mult curaj si putere, dar mai ales inteligenta si blandetea l-au ridicat deasupra conditiei sale si l-au facut mai grec decat era prin nastere. (Plutarh, Vieti paralele)

Despre autor: Max Gallo este scriitor, istoric si om politic francez, membru al Academiei Franceze din 31 mai 2007. Scriitor de mare succes, a publicat un numar impresionant de titluri, în niste tiraje uimitoare. Primele sale romane romane au fost publicate sub pseudonimul Max Laugham, excelând însa în alt stil, si anume, romanele istorice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.022 sec