MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Spatiul sacru al inimii. O calatorie catre Marele Mister din inima noastra

Spatiul sacru al inimii. O calatorie catre Marele Mister din inima noastra
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 152
Format: 14x20

DESCRIERE

Din inima lui Drunvalo, catre a voastra:

„Cu mult timp în urma, noi, oamenii, am folosit o forma de comunicare si de simtire care nu implica deloc creierul. Mai degraba, ea provenea dintr-un loc sacru din inima noastra.

La ce bun sa descoperim din nou acest loc, într-o lume în care cea mai mare religie este stiinta si logica mintii? Nu stiu eu, oare, ca aceasta este o lume în care emotiile si sentimentele sunt cetateni de categoria a doua? Ba da, stiu acest lucru.

Însa învatatorii mei m-au rugat sa va reamintesc cine sunteti voi cu adevarat. Voi sunteti mai mult decât o simpla fiinta umana - mult mai mult - întrucât în interiorul inimii voastre se afla un loc - un loc sacru - în care lumea poate fi refacuta, la propriu, prin co-creare constienta. Daca îmi dati voie, va voi arata ceea ce mi s-a aratat si mie.”

Sa începem cu mintea
A vedea în întuneric
A învata de la triburile indigene
Spatiul sacru al inimii

Unirea dintre Cer si Pamânt
Parasirea mintii si patrunderea în spatiul inimii
Meditatia spatiul sacru al inimii
Mer-Ka-Ba si spatiul sacru al inimii

Co-crearea constienta dinauntrul inimii si al mintii Lucrarea Spatiul Sacru al Inimii, alaturi de tehnicile care va conduc în acest spatiu sfânt, patrunde si mai adânc în posibilitatile potentialului uman si în însusi procesul creatiei. În cadrul acestor pagini, Drunvalo îsi împartaseste cunoasterea si va arata felul exact în care puteti dobândi aceasta stare straveche de constiinta - asa încât, într-un final, sa puteti îndeplini, în viata de zi cu zi, ceea ce visati în inima. Astfel, o viata frumoasa si plina de tot ce va doriti, urmata de înaltarea în lumile superioare, poate sa devina o realitate fireasca în spatiul inimii voastre. Alaturati-va lui Drunvalo si deveniti o parte a acestui grup mare de oameni care au descoperit bucuria de a trai în spatiul în care voi si Dumnezeu Una sunteti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec