MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Sub cerul liber, avand drept perna iarba

Sub cerul liber, avand drept perna iarba
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Romane

DESCRIERE

Legendele clanului Otori 3: Sub cerul liber, avand drept perna iarba

O captivanta poveste a confruntarilor dintre clanuri rivale din Japonia medievala, a loialitatilor împartite si iubirilor patimase, tesuta pe fundalul unui peisaj tulburator.

Takeo, mostenitorul marelui clan Otori, si-a fagaduit viata misteriosului Trib. Talentele sale supranaturale — darul de a se face invizibil si auzul fin — fac din el cel mai de temut asasin al acestei organizatii secrete.

Tânarul nobil trebuie sa se lepede de juramintele spirituale ale educatiei sale
pasnice, sa renunte la dreptul câstigat prin nastere la bogatie, pamânt si putere, precum si la iubirea pentru Kaede. Daca nu se va dedica îndeletnicirilor criminale ale Tribului, membrii acestuia îl vor omorî.

Takeo îsi lasa în urma copilaria si porneste pe un drum presarat cu încercari crâncene, pericole si sacrificii, înfruntând iarna crunta din vârful muntilor. La rândul ei, Kaede, acum pionul valoros al cruzilor razboinici, trebuie sa-si foloseasca frumusetea si istetimea, pentru a se impune într-o lume a barbatilor atotputernici.

Recomandari: Legendele clanului Otori

„O minunata poveste despre razbunare, iubire, frumusete si onoare…”(Australian Financial Review)

„Frumusetea, salbaticia si stranietatea povestii captivante a lui Hearn sunt sporite de proza desavârsita, cu sonoritati de cristal.” (Independent on Sunday)

„Pasiunea si razbunarea, puterile mistice si iscusinta militara se împletesc într-un uluitor triumf al imaginatiei.” (Woman’s Day)

„Hearn a creat o lume la care ne grabim sa ne întoarcem cu placere.” (The New York Times Book Review)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.015 sec