MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Sucul de ţelină (Medium medical)

Preț: 52,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-756-037-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 200 color

DESCRIERE

Sucul de ţelină a devenit atât de popular dintr-un motiv foarte limpede: el salvează vieţi, redându-le oamenilor sănătatea, indiferent de simptomele de care suferă. Acest lucru este confirmat de către un număr din ce în ce mai mare de oameni, de la celebrităţile care postează pe site-urile lor rutina lor zilnică referitoare la sucul de ţelină şi până la persoane din toate păturile sociale care îşi descriu poveştile prin care s-au vindecat într-o manieră miraculoasă (adeseori însoţite de imagini), împotriva tuturor sorţilor. Ceea ce a început cu decenii în urmă ca o mişcare tăcută şi discretă s-a transformat între timp într-o adevărată revoluţie globală a vindecării.

În cartea Sucul de ţelină: Cel mai puternic remediu al epocii noastre, care vindecă milioane de oameni din întreaga lume, Anthony William, iniţiatorul mişcării globale a băutorilor de suc de ţelină, îţi prezintă capacitatea uluitoare a sucului de ţelină de a-ţi vindeca starea de sănătate pe toate nivelurile:

  • El vindecă intestinele şi alină toate bolile digestive;
  • Echilibrează glicemia, tensiunea, greutatea şi funcţia glandelor suprarenale;
  • Neutralizează şi elimină toxinele din ficat şi din creier;
  • Restaurează starea de sănătate a oamenilor care suferă de o gamă largă de boli şi simptome cronice şi misterioase (fără cauze şi metode de tratament cunoscute de medicina convenţională), între care starea de epuizare, ceaţa mentală, acneea, eczemele, dependenţele de orice fel, ADHD, afecţiunile glandei tiroide, diabetul, SIBO, tulburările alimentare, bolile autoimune, boala Lyme şi problemele de sănătate ale ochilor.

După ce explică în ce fel generează sucul de ţelină aceste beneficii şi multe altele prin proprietăţile sale antiinflamatorii, de alcalinizare şi de curăţare, Anthony îţi prezintă liniile directoare precise şi corecte ale unei cure de detoxificare cu suc de ţelină, pentru a o putea aplica în propria ta viaţă cu succes. Astfel, poţi găsi în carte instrucţiuni referitoare la prepararea sucului de ţelină, la cantităţile care trebuie băute, la momentele ideale în care acesta trebuie consumat şi la efectele la care trebuie să te aştepţi pe măsură ce corpul tău începe să se detoxifice. La toate acestea se adaugă răspunsuri referitoare la întrebări precum: „Este sigur să bei suc de ţelină atunci când eşti însărcinată sau atunci când alăptezi?”, „Este de preferat să procesezi ţelina într-un blender sau într-un storcător?” ori „Îmi pot lua medicamentele cu sucul de ţelină?” Vei găsi în această carte tot ce trebuie să ştii – direct de la sursa originară – pentru a putea beneficia plenar de ceea ce Anthony numeşte „cel mai grozav tonic vindecător al tuturor timpurilor”.

Cartea a V-a din seria „Medium Medical”

Reia controlul asupra vieţii tale folosindu-te de unicul ghid existent referitor la sucul de ţelină

Pe măsură ce mişcarea băutorilor de suc de ţelină a început să atragă atenţia opiniei publice, oamenii au început să se întrebe: „De unde a apărut aceasta?” Răspunsul este legat de Anthony William, o autoritate în domeniul sănătăţii şi o voce foarte iubită; de cărţile sale, toate bestselleruri New York Times; şi de comunitatea „Medium Medical”, care a ajuns la milioane de membri. Anthony, iniţiatorul mişcării, a declarat de ani de zile că sucul de ţelină este un instrument vindecător fără egal în lume, care depăşeşte orice aşa-zis superaliment şi de care au nevoie toţi oamenii, dat fiind gradul de răspândire a bolilor pe pământ în zilele noastre. Acest ghid îţi prezintă o ocazie unică în viaţă de a te vindeca o dată pentru totdeauna de boli şi de a-ţi continua senin viaţa.

El te poate ajuta să îţi găseşti alinarea dacă suferi de una din următoarele boli:

Acnee

Anxietate

Artrită reumatoidă şi artrită psoriazică

Balonare

Boala Lyme

Cancer

Ceaţă mentală

Condiţii medicale ale glandei tiroide

Constipaţie

Cuperoză

Demenţa lui Alzheimer

Depresie

Dermatită

Dezechilibre ale greutăţii

Diabet

Diverticulită

Dureri ale încheieturilor

Dureri de cap şi migrene

Eczeme

Edeme şi umflături

Epuizare

Fibroame

Fibromialgie

Furnicături şi amorţeală

Hipertensiune

Infecţii urinare

Lupus

ME/CFS (sindromul oboselii cronice)

Orice boală autoimună

Oscilaţii emoţionale

Palpitaţii ale inimii

PCOS

Piele uscată şi crăpată

Pietre la vezica biliară

Probleme cu ochii

Probleme legate de procesul metilării

Psoriazis

Reflux acid

Scleroză multiplă

SIBO

Sinuzită

Tinitus

Tulburări ale somnului

Tulburări alimentare

Vertij

Vitiligo

„Mişcarea celor care beau suc de ţelină a cuprins deja întreaga planetă. Este impresionant cum a reuşit Anthony să creeze această mişcare, restabilind starea de sănătate pentru nenumăraţi oameni din întreaga lume.”

- Sylvester Stallone

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0146 sec