MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Suge-o, Andrei! - ANDREI CIOBANU

Suge-o, Andrei! - ANDREI CIOBANU
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 512
Categoria: Romane

DESCRIERE

Singurul mod in care poti sa afli daca ai reusit sa uiti cu adevarat o persoana pe care candva o iubeai cu toata puterea ta este sa te intalnesti cu ea, s-o privesti in ochi si sa nu-ti doresti s-o iei in brate. Abia daca reusesti lucrul asta poti sa spui ca esti pregatit sa treci mai departe 

Multi dintre noi, daca nu toti, am avut o poveste de iubire care ne-a dat lumea peste cap si ne-a facut sufletul sa zburde de fericire ori sa urle de durere. O persoana care ne-a bantuit gandurile ani intregi si pe care cu greu am reusit sa o scoatem din suflet. O persoana pe care am cautat-o in fiecare relatie noua si care ne-a lasat cicatrici invizibile, dar adanci.

Incercand s-o uite pe Anemona, Andrei are tot felul de aventuri, unele amuzante, altele neobisnuite. Dar in realitate, el nu cauta pe altcineva. Cautarea lui este o cautare de sine. Si de fiecare data se gaseste in alta persoana, in mod diferit.

O carte care o sa te faca sa zambesti, sa razi in hohote, sa te gandesti la propria relatie sau, pur si simplu, sa te miri ce mare-i gradina Domnului! 

Produs publicat in 2017

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.029 sec