MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Sun Tzu si arta afacerilor - 6 principii strategice pentru manageri

Sun Tzu si arta afacerilor - 6 principii strategice pentru manageri
Preț: 39,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 352

DESCRIERE

Sun Tzu si arta afacerilor - 6 principii strategice pentru manageri

 
 

CUM SĂ APLICĂM CU SUCCES ÎN AFACERI STRATEGIILE DIN ARTA RĂZBOIULUI

 

Acum peste două mii de ani, faimosul general chinez Sun Tzu a scris lucrarea clasică de strategie militară Arta războiului, pentru a transmite mai departe înţelepciunea dobândită în anii de bătălii. Iar pentru că domeniul afacerilor, ca şi războiul, este unul dinamic, cu ritm alert şi impune folosirea eficientă a unor resurse limitate, directorii moderni de organizaţii au de câştigat dacă ştiu cum să valorifice învăţăturile lui Sun Tzu.

 

Pornind de la exemplele reale ale unor firme precum General Electric, Microsoft, AT&T, BMW, Southwest Airlines, FedEx, Mark R. McNeilly ne arată cum pot fi adaptate cu succes principiile militare la lumea corporatistă de astăzi, ca să evităm capcanele managementului şi să obţinem avantaj competitiv pe termen lung:


- Câștigă totul fără luptă
- Evită punctele forte, atacă punctele slabe
- Inducere în eroare și cunoaștere anticipate
- Viteză și pregătire
- Modelează-ți oponentul
- Leadership bazat pe caracter

 

Mark R. McNeilly este lector universitar la Universitatea statului Carolina de Nord, Chapel Hill, unde predă marketing. A fost invitat la emisiuni despre strategie de la BBC, C-SPAN, CNBC, Business News Network, Voice of America. A apărut ca analist invitat în programul special despre arta războiului a lui Sun Tzu de pe canalul History Channel, în 2009. A susţinut prezentări despre Sun Tzu şi strategie la companii precum IBM, Royal Bank of Scotland, Society of Competitive Intelligence Professionals. A fost director de marketing şi a lucrat timp de 30 de ani la IBM şi Lenovo, având experienţă în strategie, marketing şi management.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.098 sec