MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Supravietuitor

Supravietuitor
Preț: 24,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 304
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Traducere din limba engleza si note de Dan Croitoru

Chuck Palahniuk este autorul romanului Fight Club, ecranizat de David Fincher in anul 1999, cu Brad Pitt, Edward Norton si Helena Bonham Carter in rolurile principale.

Tender Branson, protagonistul romanului Supravietuitor – ultimul supravietuitor al unei secte religioase denumite Cultul Credinciosilor – isi spune povestea vietii in cutia neagra a Zborului 2039, la 12 000 de metri deasupra Oceanului Pacific. E singur, iar avionul o sa se prabuseasca in curind in desertul australian. Inainte ca acest lucru sa se-ntimple, Tender Branson va reface traseul transformarii sale din copilul ascultator si servitorul umil aflat in asteptarea Izbavirii intr-un adevarat Mesia al mass-mediei, indopat cu steroizi si colagen si inzestrat cu darul previziunii. Nu e un flashback, ci o poveste a autodistrugerii care se desfasoara invers, de la ultima pagina la prima. Plin de suspans, memorabil, Supravietuitor este o satira hipnotica, infricosatoare despre pretul celebritatii intr-o lume aflata in stadiu extrem de alienare.

„Supravietuitor ne infatiseaza America aceea care patrunde in casele noastre, in miez de noapte, prin canalele de televiziune – tarimul celor mai nerusinate sperante, al idolatriei servile, al consumismului fanatic, al banalitatii naucitoare. In Supravietuitor pulseaza parca mai puternic chiar decit in Fight Club – daca e posibil! – angoasa noului mileniu.” (Esquire)

„Un roman extraordinar de antrenant. Supravietuitor este relatarea plina de umor a unui outsider care vorbeste dinauntrul Americii profunde.” (Independent on Sunday)

„Un roman impresionant, care urmareste marirea si decaderea ultimului supravietuitor al unui cult al mortii, transformat intr-un adevarat Mesia al mass-mediei. O critica biciuitoare a exceselor culturii pop.” (Publishers Weekly)

„O satira exploziva a societatii americane.” (Newsday)

„O calatorie halucinanta care ne dezvaluie, deopotriva, capriciile celebritatii si resorturile credintei.” (The San Francisco Chronicle)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.018 sec