MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Tehnica secretă - cum să vă transformaţi gândurile-cerinţă în evenimente realizate în afaceri, precum şi în viaţa de zi cu zi

Tehnica secretă - cum să vă transformaţi gândurile-cerinţă în evenimente realizate în afaceri, precum şi în viaţa de zi cu zi
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8926-77-3
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

    Într-o lucrare de această natură, nu am putut decât să atrag atenţia cititorilor asupra câtorva lucruri fundamentale care se află la baza ştiinţei mentale: să le dau doar o licărire din marele adevăr; să le furnizez câteva exerciţii care, dacă sunt făcute conştiincios, le vor permite să îşi dezvolte puterile latente.
    Ceea ce ar fi mai mult decât atât va depăşi cadrul acestei lucrări al cărei obiectiv este să instruiască pe cât mai mulţi oameni în exerciţiul şi utilizarea Magnetismului Personal şi a Influenţei Psihice în afaceri şi în viaţa cotidiană.
    Oricât
de incomplet ar fi acest studiu, el va conduce, sunt convins de asta, la o înţelegere inteligentă a legilor fundamentale ale Ştiinţei Minţii, le va furniza tuturor o regulă de viaţă şi de conduită elevată; va da omului un sentiment de împlinire personală, de forţă şi putere - o conştiinţă deplină a realităţii şi a esenţei sinelui veritabil, care este EU SUNT.
    Recunoaşterea sinelui profund şi veritabil antrenează la un individ un nou sens al datoriilor sale în viaţă şi îi dă mijloacele de a se achita de ele.
    Cei care dovedesc un interes special faţă de ceea este cunoscut sub numele de „Noul Gând" se află în prezenţa unui munte de literatură propice să îi descurajeze să îl studieze şi din care, o mare parte nu este decât pură poliloghie. Nişte grăunţe de adevăr au încolţit ici şi colo, însă sunt sufocate de buruienile vorbelor găunoase. Cel care caută idei concrete nu va găsi aici decât o harababură de cuvinte. Lucrările pe acest subiect care să merite cu adevărat osteneala şi timpul să fie citite sunt rare iar studenţii, din păcate, nu ştiu unde să le găsească.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.040 sec