MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Tehnici de a vinde - Ediţia: a II-a

Tehnici de a vinde - Ediţia: a II-a
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 320
Format: 16,5x23,5
Categoria: Bussines

DESCRIERE

Continuând munca celui mai faimos scriitor şi formator motivaţional, Dale Carnegie, firma de training Dale Carnegie & Associates este astãzi una dintre cele mai importante din întreaga lume. Cursurile ţinute aici au devenit o importantã etapã de pregãtire în cariera oricãrei persoane preocupate de succesul profesional.
Cartea de faţã este primul curs al Dale Carnegie & Associates publicat în limba românã - un îndrumar eficient, structurat logic, ce se dovedeşte benefic atât pentru cei care vând, cât şi pentru cei care cumpãrã.
El cuprinde rezultatele unor ani întregi de cercetãri şi experienţã ai unora dintre cei mai mari specialişti americani în vânzãri.
Lucrarea de faţã reprezintã o investiţie necesarã, la îndemâna oricãrui om ce aşazã profesionalismul pe primul plan. Tehnicile şi recomandãrile din aceastã carte vizeazã fiecare etapã a procesului de vânzare în parte, de la identificarea clienţilor potenţiali pânã la livrarea produsului. Aplicarea lor vã poate aduce avantaje serioase în faţa competitorilor.

Un foarte bun manual de iniţiere pentru începători şi un excelent curs de perfecţionare pentru specialiştii din domeniu. Publishers Weekly

Seria Dale Carnegie
Secretele succesului
Liderul poţi fi tu
Cum să vorbim în public
Cum să te bucuri de viaţă şi de slujbă
Lasă grijile, începe să trăieşti

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.041 sec