Tehnici de Citire a Chipului, Suada Agachi
DESCRIERE
- Prefaţă
- Istoria fizionomiei
- Echilibrul şi Armonia Chipului
- Tehnica Ramele Feţei
- Tehnica Dualitatea Feţei
- Tehnica Cele Trei Etaje
- Tehnica Analiza Trăsăturilor Faciale
- Tehnica Analiza Ridurilor
- Tehnica Teoria celor Cinci Elemente
- Tehnica Cele 12 Palate
- Tehnica Harta Vieţii
- Tehnica Semnătura Planetelor
- Analiza Vocii
- Regulile de aur ale fizionomistului
În carte sunt descrise și explicate cele mai importante Tehnici de Citire a Chipului, prin intermediul cărora omul poate fi cunoscut în cele mai precise detalii.
Tehnicile de Citire a Chipului sunt explicate pe larg în capitolele cărții iar trăsăturile faciale și alte elemente importante sunt identificate prin imagini sugestive.
Cartea abundă de informații și imagini atent alese și structurate astfel încât să ofere cititorului posibilitatea de a o folosi cu ușurință pentru a se cunoaște pe sine și pe cei din jurul său.
Arta citirii chipului datează de milenii, a fost păstrată și transmisă cu demnitate și onoare de maeștrii în fizionomie pentru a fi folosită cu înțelepciune de către cei dornici să cunoască natura umană.
Chipul uman este în egală măsură oglinda reacţiilor şi a tipului de relaţii pe care omul este dispus să le experimenteze de-a lungul vieţii sale
Beneficiind de avansul stiinței moderne și de acuratețea din ce în ce mai fină a identificării și interpretării trăsăturilor faciale specifice fiecărei persoane, arta citirii chipului indică trăsăturile specifice de caracter ale individului, modul în care evenimentele din timpul vieții i-au șlefuit personalitatea și deciziile pe care acesta este predispus să le ia în viitor.
Chipul este un instrument deosebit de precis și de eficient în comunicare. Zilnic privim și citim zeci sau sute de chipuri, identificăm și comunicăm cu cei din jurul nostru după o serie de reguli bine întipărite în noi. Deciziile pe care le luăm sunt influențate de mesajul ascuns ce ne-a fost transmis prin expresia chipului, prin mimică și prin forma trăsăturilor faciale ale celui de lângă noi.
Principiile fundamentale ale acestei arte au rămas neschimbate timp de milenii astfel că şi astăzi, la fel ca în vechime, studiul aprofundat al fizionomiei ne oferă indicii de neclintit cu privire la realitatea înconjurătoare şi identifică cu exactitate rolul pe care îl are de îndeplinit şi poziţia corectă a omului în marea operă a creaţiei şi în particular evoluţia acestuia pe verticala dintre cer şi pământ.
Cuvintele pot fi nesincere, gesturile pot fi înșelătoare, însă fața niciodată nu minte!
Din acest moment, vei privi la tine și lumea întreagă cu alți ochi!
RECENZII