MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Tehnici de Citire a Chipului, Suada Agachi

Tehnici de Citire a Chipului, Suada Agachi
Preț: 190,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789730300444
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 416
Categoria: Divinatie

DESCRIERE

 

 1. Prefaţă
 2. Istoria fizionomiei
 3. Echilibrul şi Armonia Chipului
 4. Tehnica Ramele Feţei
 5. Tehnica Dualitatea Feţei
 6. Tehnica Cele Trei Etaje
 7. Tehnica Analiza Trăsăturilor Faciale
 8. Tehnica Analiza Ridurilor
 9. Tehnica Teoria celor Cinci Elemente
 10. Tehnica Cele 12 Palate
 11. Tehnica Harta Vieţii
 12. Tehnica Semnătura Planetelor
 13. Analiza Vocii
 14. Regulile de aur ale fizionomistului

 

În carte sunt descrise și explicate cele mai importante Tehnici de Citire a Chipului, prin intermediul cărora omul poate fi cunoscut în cele mai precise detalii.

Tehnicile de Citire a Chipului sunt explicate pe larg în capitolele cărții iar trăsăturile faciale și alte elemente importante sunt identificate prin imagini sugestive.

Cartea abundă de informații și imagini atent alese și structurate astfel încât să ofere cititorului posibilitatea de a o folosi cu ușurință pentru a se cunoaște pe sine și pe cei din jurul său.

Arta citirii chipului datează de milenii, a fost păstrată și transmisă cu demnitate și onoare de maeștrii în fizionomie pentru a fi folosită cu înțelepciune de către cei dornici să cunoască natura umană.

Chipul uman este în egală măsură oglinda reacţiilor şi a tipului de relaţii pe care omul este dispus să le experimenteze de-a lungul vieţii sale

Beneficiind de avansul stiinței moderne și de acuratețea din ce în ce mai fină a identificării și interpretării trăsăturilor faciale specifice fiecărei persoane, arta citirii chipului indică trăsăturile specifice de caracter ale individului, modul în care evenimentele din timpul vieții i-au șlefuit personalitatea și deciziile pe care acesta este predispus să le ia în viitor.

Chipul este un instrument deosebit de precis și de eficient în comunicare. Zilnic privim și citim zeci sau sute de chipuri, identificăm și comunicăm cu cei din jurul nostru după o serie de reguli bine întipărite în noi. Deciziile pe care le luăm sunt influențate de mesajul ascuns ce ne-a fost transmis prin expresia chipului, prin mimică și prin forma trăsăturilor faciale ale celui de lângă noi.

Principiile fundamentale ale acestei arte au rămas neschimbate timp de milenii astfel că şi astăzi, la fel ca în vechime, studiul aprofundat al fizionomiei ne oferă indicii de neclintit cu privire la realitatea înconjurătoare şi identifică cu exactitate rolul pe care îl are de îndeplinit şi poziţia corectă a omului în marea operă a creaţiei şi în particular evoluţia acestuia pe verticala dintre cer şi pământ.

Cuvintele pot fi nesincere, gesturile pot fi înșelătoare, însă fața niciodată nu minte!

Din acest moment, vei privi la tine și lumea întreagă cu alți ochi!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0135 sec