MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Tehnicile programarii neuro-lingvistice

Tehnicile programarii neuro-lingvistice
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 467
Format: 13x20

DESCRIERE

Cea mai frecventa actiune umana este aceea de a învata. Învatam primii pasi si primele cuvinte, învatam ecuatii complicate, principii filozofice, învatam sa iubim, sa comunicam, sa ne bucuram de succes, sa depasim esecul. Permanent învatam sa facem fata provocarilor profesionale si personale, iar azi, mai mult ca oricând, suntem într-un continuu proces de învatare.

Toata activitatea umana se bazeaza pe tipare de gândire, de comportament si de limbaj. Cum se formeaza ele, ce rol are limbajul trupului, dar limbajul hipnotic, cum ne folosim de tipare pentru a ne construi strategiile, cum atingem performanta?

Tehnicile prezentate în aceasta carte va ajuta sa întelegeti în ce mod este codificata reusita si astfel sa o multiplicati. Daca faceti mereu acelasi lucru, veti obtine mereu acelasi rezultat, daca veti schimba tiparele, si viata vi se va schimba. Altfel spus, problema vreau sa ma schimb, dar nu stiu cum are un raspuns specific pentru fiecare dintre noi. Programarea neuro-lingvistica este calea catre acest raspuns.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0501 sec