MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Terapii complementare în cancer, Pavel Chirila, prof. univ. dr.; Botezatu, Carmen, psiholog

Terapii complementare în cancer, Pavel Chirila, prof. univ. dr.; Botezatu, Carmen, psiholog
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789730269635
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 189
Format: 13x20

DESCRIERE

Îndemnul de a publica această carte a venit dintr-o realitate dureroasă: o separaţie la fel de dureroasă între cele douî medicini. O pacientă cu acncer mi-a relatat o întâmplare. Fiind devastată interior de şansele mici de vindecare ale cancerului, l-a întrebat pe oncolog dacă poate face şi tratament cu plante pentru protecţie faţă de citostatice sau pentru a avea o şansă în plus. Oncologul i-a răspuns că dacă îndrăzneşte să ia vreo plantă, la el să nu mai vină şi să-şi caute alt oncolog. Oncologia alopată este o metodă oficială lucrând cu standarde, fiind agreată fără rezerve de oficiali, finanţatori, industria Pharma, oficialii responsabili ai învăţământului medical şi Ministerului Sănătăţii, presa şi cea mai mare parte din bolnavii care vin cu încredere la doctor. Această medicină foloseşte citostatice, chirurgie oncologică şi radioterapie şi în ciuda limitelor lor, nimeni nu le contestă.
Terapiile alternative şi complementare pe de altă parte sunt tratate ca un fel de cenuşăreasă veşnic contestată dar niciodată învinsă pentru că bolnavii, în ciuda sfaturilor potrivnice, uneori vehemente, continuă să le ceară şi să apeleze la ele.

Cumpărând această carte, contribui la o donaţie pentru construirea primei clinici de recuperare oncologică din România, Clinica Nera!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0120 sec