MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Teste de matematică pentru Simularea Evaluării Naţionale la clasa a VIII-a

Teste de matematică pentru Simularea Evaluării Naţionale la clasa a VIII-a
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3080-3
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 120
Format: 16,5X23.,5
Categoria: Clasa a VIII-a

DESCRIERE

Avizat M. E. N.

Simularea examenului de Evaluare Națională, susținută de elevii clasei a VIII-a, reprezintă un reper important în parcursul școlar al acestora, deoarece îi familiarizează cu rigorile examenului și le oferă o imagine clară a nivelului real de pregătire atins la disciplina respectivă.

Această lucrare se adresează elevilor clasei a VIII-a, care doresc să aprofundeze și să consolideze conținuturile prevăzute de programa școlară pentru disciplina Matematică, în vederea Simulării examenului de Evaluare Națională.

Culegerea de față oferă posibilitatea recapitulării materiei prin intermediul a 45 de teste de matematică realizate după modelul M. E. N. și însoțite de soluții. Exercițiile și problemele propuse au fost atent selectate și gradate ca dificultate, pentru a fixa conținuturile teoretice și pentru a crea competențele necesare rezolvării subiectelor. Prin parcurgerea atentă a exercițiilor și problemelor propuse, elevii își pot verifica stadiul de pregătire în vederea Simulării examenului de Evaluare Națională și pot acționa pentru remedierea eventualelor lipsuri în cunoștințele dobândite anterior.

O culegere utilă tuturor celor care doresc să se pregătească atât pentru Simularea Evaluării Naționale, cât și pentru examenul propriu-zis!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0185 sec