MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

TESTE GRILA PENTRU CONCURSUL DE ADMITERE LA FACULTATEA DE DREPT - Limba romana si Economie 2017

TESTE GRILA PENTRU CONCURSUL DE ADMITERE LA FACULTATEA DE DREPT - Limba romana si Economie 2017
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Ediția: Editie: a IV-a, revizuita
Pagini: 200
Format: 16,5x23,5

DESCRIERE


Lucrarea de față se adresează în primul rând candidaților la Facultatea de Drept a Universității din București, fiind un instrument deosebit de util în vederea pregătirii concursului de admitere. Se remarcă prin volumul generos al itemilor de evaluare (2500), care acoperă integral programa școlară (atât la limba română, cât și la economie), dar și prin oferirea posibilității de verificare a cunoștințelor la ambele discipline de concurs.
Structura culegerii sugerează modul cel mai eficient de pregătire: partea I cuprinde teste-grilă care se concentrează, în cadrul fiecărei discipline, pe evaluarea temelor din programă, contribuind la fixarea temeinică a cunoștințelor, iar partea a doua, sumativă, cuprinde teste-grilă combinate (limba română și economie), pe modelul celor de la examen.
Culgerea corespunde și exigențelor de admitere de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Academia de Poliție și Facultatea de Jurnalism (în ceea ce privește disciplina Limba română, respectiv celor de la SNSPA sau ASE (în ce privește disciplina economie).
 
 
Data Aparitie: 
Oct 2016

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0149 sec