MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Tratamente naturale pentru Hipertensiune

DESCRIERE

... ''Hipertensiunea arteriala''... a fost numita „cea mai importanta problema de sanatate publica din tarile civilizate”. Aceasta boala nu tine cont de varsta sau gen.

Din nefericire, medicamentele hipertensive nu sunt raspunsul potrivit.

Medicul care le prescrie se afla in situatia delicata de a pune in balanta efectele secundare potentiale cu beneficiile lor.

Oare cate din aceste medicamnte minune pentru hipertensiune se vor dovedi, in cele din urma, a avea un calcai al lui Achile?… La fel de importante se vor dovedi si urmatoarele intrebari: ar putea oare majoritatea cazurilor de hipertensiune arteriala sa fie stapanite prin identificarea si eliminarea cauzelor care au condus la instalarea acestei boli sau cel putin prin reducerea efectelor lor combinate?

Exista oare tratamente naturale nedaunatoare? In paginile acestei carti, medicii Agatha si Calvin Trash dau raspuns acestor intrebari (si altora deopotriva de importante).
.....

... boala poate fi definita ca o crestere a tensiunii din vasele de sange, in primul rand la nivelul arterelor foarte mici.

Aceasta tensiune este provocata de multi factori, dintre care unii sunt ereditari, altii tin de presiunea din tesuturile invecinate, iar altii sunt legati de stilul de viata sau de emotii.

…a fost numita pe buna dreptate „ucigasul tacut”. Este un factor de risc major pentru infarctul miocardic si o cauza importanta a hipertrofierii inimii, conducand la insuficienta cardiaca…creste infricosator riscul de accidente vasculare cerebrale, ateroscleroza si leziuni permanente ale rinichilor si retinei.

Studii efectuate asupra locuitorilor insulelor Solomon, unde dieta si ritmul trepidant al vietii moderne nu sunt cunoscute, au aratat ca hipertensiunea arteriala este aproape inexistenta..


Autor:

Agatha Thrash,
Calvin Thrash

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.031 sec