MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Tratamentul edentaţiei parţiale cu proteze mobile

Tratamentul edentaţiei parţiale cu proteze mobile
Preț: 86,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 618
Format: 17x24
Categoria: Umana

DESCRIERE

Nu se poate aprecia corect nivelul actual al proteticii dentare fără o succintă trecere în revistă a evoluţiei acestei ramuri a stomatologiei de-a lungul timpurilor. "Tratamentul edentaţiei parţiale cu proteze mobile" ilustrează modul în care drumul parcurs de protetica dentară de la începuturile istoriei până în vremea noastră a fost influenţat de continua evoluţie ştiinţifică şi culturală a omenirii. Tehnologia modernă a protezei scheletate a preluat tehnici industriale care au fost aplicate miniatural în tehnica dentară.
Numărul mare de aparate, instrumente şi materiale necesare realizării protezelor parţiale scheletate, precum şi tehnologia aferentă impun o pregătire deosebită atât a medicului, cât şi a tehnicianului.
Ultimele decenii au impus în domeniul protezei parţiale rezolvarea unor deziderate biologice ale tratamentului, problemele mecanice şi tehnologice fiind bine stăpânite. S-a trecut astfel de la caracterul restaurator al protezei parţiale la cel profilactic.
Nu se poate să nu zâmbim astâzi vazând croşetele şi protezele parţial realizate în secolele trecute, dacă le comparăm cu protezele parţiale moderne, adevărate bijuterii ale artei stomatologice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.018 sec