MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Tratat de gastroenterologie vol. I şi II

Tratat de gastroenterologie vol. I şi II
Preț: 270,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 820
Format: 28x21
Categoria: Umana

DESCRIERE

Premieră în literatura medicală românească, acest tratat de gastroenterologie este rezultatul colaborării tuturor centrelor universitare cu preocupări majore în acest domeniu medical. Apariţia acestei lucrări este justificată mai ales prin progresele importante din gastroenterologie, atât la nivel conceptual, cât şi practic. Achiziţiile geneticii, ale biologiei moleculare şi imunologiei si-au pus amprenta asupra practicii gastroenterologiei moderne şi au dus la introducerea unor noi mijloace diagnostice şi posibilităţi terapeutice. În acelaşi timp, tehnologia modernă a oferit gastroenterologiei mijloace de investigaţie şi de tratament de înaltă performanţă.
Practicarea gastroenterologiei presupune cunoştinţe tehnice temeinice de ordin fundamental şi abilităţi tehnice, care să garanteze o formare complexă, la un nivel performant. În acest sens operează şi programele noi de rezidenţiat în gastroenterologie, ca şi exigenţele educaţiei medicale continue.
Inscriindu-se in aceste deziderate, lucrarea de fata are intentia de a pune la indemana cititorilor – studenti, rezidenti, internisti, specialisti gastroenterologi, pediatri, chirurgi - un material informativ si formativ adus in actualitate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.019 sec