MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

TRUMP: Gândeste bine si în stil mare în viata si afaceri

TRUMP: Gândeste bine si în stil mare în viata si afaceri
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008
Pagini: 272
Format: 16x24

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Doua din mintile cele mai mari ale lumii afacerilor - Donald Trump si Bill Zanker (Presedinte/Fondator al The Learning Annex) - dezvaluie secretele care îti permit sa gândesti – si sa actionezi – mare, pentru a atinge succesul.

Foloseste atitudinea lui Donald pentru a te inspira sa depasesti limitele proprii. În viata ai întotdeauna doua optiuni. Poti gândi mic sau poti gândi mare. Cum spune Donald: "Daca tot gândesti, gândeste MARE. Este alegerea ta. Indiferent de circumstante, nimeni nu te poate opri sa gândesti MARE. Si odata ce ai prins gust pentru gânditul mare, nu vei mai vrea niciodata sa te opresti, si recompensele nu vor întârzia sa apara. Este secretul lui Donald – gândeste mare! Practica aceasta idee si vei ajunge si tu la prosperitate în afaceri si în viata. A functionat pentru mine, si îti garantez ca va functiona si pentru tine." – din Introducerea lui Bill Zanker, presedinte fondator, The Learning Annex.
Titlul original: Think big and kick ass in business and life

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.022 sec