MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Ucenicul

Ucenicul
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 384
Categoria: Romane

DESCRIERE

Jane Rizzoli nu si-a revenit complet dupa experienta aproape fatala prin care a trecut ajungand in mainile unui ucigas in serie (Warren Hoyt, poreclit Chirurgul) care a lasat-o cu traume fizice si psihice, dar asta n-o impiedica pe tanara detectiv sa urmareasca un alt criminal, al carui mod de a ucide este tulburator de familiar.

Warren Hoyt se afla inca in spatele gratiilor, insa Rizzoli crede ca exista o legatura intre el si acest nou criminal. Interventia unui agent FBI care pare sa stie mai multe despre caz decat oricine altcineva nu face decat sa intareasca hotararea lui Rizzoli de a rezolva enigma. Cand Hoyt evadeaza din inchisoare si se alatura fratelui lui intru crime, ritmul acestui thriller cu adevarat infiorator creste navalnic, ducand povestea la un deznodamant neasteptat.

Tess Gerritsen a absolvit Stanford University si a urmat Facultatea de Medicina de la California University, unde si-a luat diploma de medic. A abandonat insa cariera de medic internist pentru a-si creste copiii si a se concentra asupra scrisului. A castigat recunoasterea nationala odata cu scrierea primului ei roman, plin de suspans, plasat pe teritoriul medicinei, bestsellerul publicat in 1996, Harvest, care a intrat in topul New York Times. De asemenea, este autoarea altor carti de succes din seria Jane Rizzoli: The Surgeon (2001), The Apprentice (2002), The Sinner (2003), Body Double (2004), Vanish (2005), The Mephisto Club (2006) si Keeping the Dead (2008)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.016 sec