MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Un străin frumos - Lisa Kleypas ( Nou)

Un străin frumos - Lisa Kleypas ( Nou)
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 367
Format: 13x20
Categoria: Carti Dragoste

DESCRIERE

Un străin frumos

O femeie care sfidează timpurile în care trăiește... 
Doctorița Garrett Gibson, singura femeie doctor din acea vreme din Anglia, este la fel de îndrăzneață și de independentă ca orice bărbat. Și atunci de ce să nu poată iubi ca ei? Dusese o viață sobră, austeră, neinplicîndu-se în nici o relație. Numai că într-o noapte, întîlnește un bărbat fascinant și între ei izbucnește o pasiune nebună. A doua zi, redevin doi străini. 
Un bărbat care nesocotește orice regulă... Ethan Ransom, fost detectiv la Scotland Yard, este un bărbat dur, plin de secrete. Se zvonește că ar fi un asasin, însă adevăratele lui loialități rămîn un mister. Ethan este un Ravenel renegat de tatăl lui, dar oricum, pe el nu-l interesează înalta societate. 
În ciuda jurămîntului de a se evita unul pe celălalt după acea singură noapte de pasi- une, ea se trezește atrasă într-o misiune extrem de periculoasă. Cînd aceasta eșuează, va fi nevoie de tot curajul și de toată îndemînarea ei pentru a-l salva pe el. Deși sînt implicați amîndoi într-un complot guvernamental, Ethan este dispus să sacrifice totul pentru iubirea celei mai extraordinare femei din cîte a cunoscut vreodată.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.066 sec