MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Universul holografic (Ediţia a doua!)

Universul holografic (Ediţia a doua!)
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 320
Format: 15x23
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Conceptul despre univers ca fiind o uriasa holograma ce contine atât materie cât si constiinta într-un singur câmp, va incita, sunt sigur, pe oricine care si-a pus vreodata întrebarea „Ce este realitatea?”. Aceasta carte poate raspunde acestei întrebari o data pentru totdeauna.
# Fred Alan Wolf, Ph. D., autor al cartii Taking The Quantum Leap

În ziua de azi aproape toata lumea este familiarizata cu hologramele, imaginile tridimensionale proiectate în spatiu cu ajutorul unui laser. Acum, doi dintre cei mai eminenti gânditori ai lumii, fizicianul David Bohm de la Universitatea din Londra, un protejat al lui Einstein si unul din cei mai respectati fizicieni din lume în domeniul fizicii cuantice si neurofiziologul Karl Pribram, de la Universitatea Standford, unul din arhitectii noii si modernei cunoasteri a creierului - cred ca universul însusi poate fi o holograma gigantica, un fel de imagine sau o constructie creata cel putin în parte de mintea omeneasca. Acest remarcabil nou mod de a privi asupra universului explica nu numai multe din puzzle-urile nerezolvate ale fizicii, dar si multe din fenomenele misterioase precum telepatia, iesirea din corp si experientele de la granita cu moartea, visele lucide si chiar experiente religioase si mistice cum ar fi sentimentele de unitate cosmica si vindecarile miraculoase.
„Avem nevoie cu disperare de noi modele ale realitatii care sa ne stârneasca imaginatia în a cauta posibilul si pentru a ne oferi noi viziuni asupra locului nostru în cosmos. Cartea lui Michael Talbot, Universul Holografic, face tocmai aceasta. Este o invitatie pentru a ne întreba, este o aventura în lumea ideilor. Daca aveti nevoie sa va pastrati ideea ca stiinta a dovedit ca totul este mecanic, ca nu este loc în univers pentru constiinta, suflet si spirit, atunci nu cititi aceasta carte."
# Larry Dossey, M. D., autor al Space, Time&Medicine

„De la o vreme stiinta a început sa convearga cu ratiunea generala, ajungând-o din urma cel putin ca experienta, confirmând suspiciunea ca lucrurile sunt mult mai conectate între ele decât a permis fizica traditionala sa se creada. Universul Holografic este o afirmatie eleganta despre acest proces, o linie care ajuta sa se creeze un pod de legatura peste prapastia artificial creata între minte si materie, între noi si restul cosmosului."
# Lyall Watson, autor al Supernature

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0426 sec