MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

VALUL INTUNECAT

VALUL INTUNECAT
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 496
Format: 13x21
Categoria: Romane

DESCRIERE

O explozie zguduie statia de metrou Grand Central din New York, distrugand trenul in care se afla sotul lui Karen Friedman, Charles, agent de asigurari de succes. Cateva zile mai tarziu, cand înca mai sunt destule cadavre neidentificate, Karen accepta crudul adevar: cel care i-a fost sot vreme de optsprezece ani e mort.
In aceeasi zi, chiar in orasul natal al lui Karen, un tanar este ucis intr-un straniu accident al carui autor a disparut de la locul faptei. Detectivul Ty Hauck ajunge sa se implice din motive personale in ancheta accidentului si gaseste indicii socante ce leaga cele doua evenimente unul de altul.
Luni mai tarziu, doi oameni apar la locuinta lui Karen investigand afacerile sotului ei. Sute de milioane de dolari au disparut si toate probele par a-l indica pe Charles drept principal suspect. Acum ca peste viata ei alaturi de Charles pluteste îndoiala, Karen, impreuna cu Ty Hauck, intra in vartejul delapidarilor si fraudarilor fondurilor de asigurari interna ionale si al crimelor. Cele doua investigatii converg, iar cei doi ajung sa se implice intr-o relatie sentimentala si sunt atrasi într-o stufoasa si ucigatoare conspiratie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec