MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Viaţa mea de început în afaceri

Preț: 11,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 232
Format: 13x20

DESCRIERE

Ben Casnocha şi-a lansat la 12 ani prima companie. La 16 ani era deja nominalizat la titlul „Antreprenorul Anului“ (Inc. Magazine). În cartea de față, autorul îşi povesteşte viaţa la 19 ani, vârstă la care era întreprinzător, scriitor, student şi blogger. Şi membru în consiliul de administraţie al Comcate Inc. – o companie de top în tehnologia e-government. Cartea include fapte reale, deşi numele persoanelor şi firmelor au fost schimbate, pentru a le proteja identitatea. Autorul relatează evenimentele prin care a trecut şi felul în care le-a făcut faţă, dar şi rezultatele cu care s-au soldat în cele din urmă. În 2006, BusinessWeek l-a inclus pe autor pe lista „celor mai buni tineri antreprenori din America“. Despre volumul de față, putem spune că, dacă ar exista „romanul de afaceri“, atunci acesta ar fi o fascinantă mostră a genului.Ben Casnocha este scriitor, blogger şi antreprenor în Silicon Valley. La 14 ani, a înfiinţat cea de-a doua companie a sa, Comcate — care a devenit cea mai cunoscută firmă de IT pentru sistemele de e-guvernare.

În anii de liceu, în vreme ce era căpitanul echipei de baschet şi edita ziarul şcolii, Casnocha îşi găsea timp ca să întocmească oferte, să facă prezentări şi să negocieze contracte cu diverşi clienţi, pentru programele software ale firmei sale. În câţiva ani, Casnocha a acumulat o experienţă de-o viaţă, relatată în cadrul cărţii de faţă dintr-o perspectivă unică. În iunie 2006, a absolvit University High School din San Francisco. În timp ce îşi scria cartea, într-un an de pauză între studii, a călătorit prin aproape 20 de ţări, a locuit în casele celor care îi citeau blogul şi a lucrat timp de trei luni pentru o firmă care se ocupa cu investiţiile de capital. În septembrie 2007, s-a înscris la Claremont McKenna College.

În 2004, PoliticsOnline l-a inclus printre primii „25 cei mai influenţi oameni din lume, în internet şi politică“. La 16 ani, Inc. Magazine l-a numit „Antreprenorul Anului“. În 2006, BusinessWeek l-a desemnat printre „Cei mai buni tineri antreprenori ai Americii“. Iar Silicon Valley Business Journal a inclus blogul său în „Topul 25 din Silicon Valley“. Munca lui a fost pre­zentată în sute de emisiuni televizate sau articole de presă, inclusiv de CNN şi USA Today.

În prezent, este membru în consiliul de administraţie al companiei Comcate. Este un orator cunoscut pe teme legate de antreprenoriat şi leadership şi este co-fondatorul unei societăţi ce vine în sprijinul antreprenorilor şi al directorilor executivi din domeniul IT. Site-ul său personal poate fi găsit la adresa: www.mystartuplife.com.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0194 sec