MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Viata si aventurile lui MOS CRACIUN

Preț: 37,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 56
Format: 22,5x30,5

DESCRIERE

Moş Crăciun nu a locuit dintotdeauna la Polul Nord...

În această carte bogat ilustrată, Charles Santore redă minunat în imagini povestea magică de Crăciun scrisă de L. Frank Baum în anul 1902.

Viaţa şi aventurile lui Moş Crăciun îl poartă pe cititor în lumea fantastică a personajului atât de îndrăgit de copii, povestind despre cum acesta a fost crescut de făpturile nemuritoare ce sălăşluiesc în păduri, cum şi-a făcut prieteni zece reni zburători care-l ajută în fiecare an să le ducă daruri copiilor, cum ciopleşte jucării şi podoabe pentru bradul de Sărbători şi cum el însuşi primeşte un dar nepreţuit: nemurirea.

La fel ca şi în cazul Vrăjitorului din Oz, lectura acestei poveşti va fi o sărbătoare pentru cei mari şi cei mici, în anii ce vor urma.
Despre autor


LYMAN FRANK BAUM
LYMAN FRANK BAUM (1856-1919) este unul dintre cei mai cunoscuţi autori americani de literatură pentru copii. În anii copilăriei a avut o sănătate şubredă, aşa că îşi petrecea foarte mult timp citind în biblioteca tatălui său. A devenit celebru în anul 1900, când i-a fost publicată cartea Minunatul vrăjitor din Oz, care a cunoscut imediat un succes răsunător. Aveau să mai urmeze încă 13 cărţi a căror acţiune se petrecea în m agicul şi încântătorul tărâm Oz, închipuit de el. L. Frank Baum a mai scris numeroase alte poveşti fantastice, piese de teatru şi versuri pentru copii.

Viaţa şi aventurile lui Moş Crăciun, care a încântat generaţii întregi de copii, părinţi şi bunici, a fost publicată în 1902 şi retipărită constant de atunci.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0208 sec