MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Vibraţia gândului - legea atracţiei în lumea gândurilor William Walker Atkinson

DESCRIERE

   Cred că omul se dezvoltă rapid într-un nou nivel de conştiinţă, în care se va cunoaşte pe sine însuşi aşa cum este - va recunoaşte acel EU SUNT - acel Ceva dinlăuntrul său. Cred că există o putere infinită în toate lucrurile şi a tuturor lucrurilor.
    Cred că, deşi în prezent nu avem nici cea mai vagă idee despre ce este acea putere, vom ajunge s-o înţelegem mai pe de-a întregul, vom ajunge mai aproape de ea, s-o atingem. Chiar şi acum avem străfulgerări de moment în legătură cu existenţa ei, o conştientă
de moment a Identităţii cu Absolutul. Cred că cea mai mare fericire stă în păstrarea faţă de Absolut a atitudinii unui copil încrezător care, fără să se îndoiască de dragostea părintelui - nu se îndoieşte de înţelepciunea lui -, îşi pune mâna lui mică în mâna părintelui şi spune: „Condu-mă Tu".
    Cred că acela care simte fată de Absolut încrederea copilului care îşi pune căpşorul obosit pe sânul mamei va putea şi să conştientizeze apăsarea blândă, ca răspuns, aşa cum copilul este tras doar un pic mai aproape de inima mamei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0273 sec