MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Vieți în trecut, miracole în prezent

Vieți în trecut, miracole în prezent
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066391597
Editura:
Anul publicării: 2018

DESCRIERE

Miracolele apar în viaţa ta uşor şi fără efort. E pur şi simplu o chestiune de a-ţi aminti cine eşti. Așa că elimină blocajele ce stau între tine şi sufletul tău; aproape toate îşi au rădăcinile în trecutul îndepărtat, deci va trebui să călătoreşti înapoi în timp pentru a le elibera. Cartea „Vieţi în trecut, miracole în prezent” îți arată cum să-ți vizitezi întrupările anterioare pentru a scăpa de obstacolele îngropate adânc în tine, astfel încât să-ți creezi în viaţă miracolele pe care le meriţi! Este sigur, uşor şi distractiv... şi oricine o poate face!

Citind această carte...

• îți descoperi vieţile anterioare fără a face o regresie
• îndepărtezi limitările provenite din vieţi anterioare
• descoperi și elimini simptome ale traumelor din alte vieţi
• înţelegi rolurile pe care cei dragi le-au jucat în fostele tale întrupări
• îţi aminteşti alegerile pe care le-ai făcut înainte să te naşti
• îţi extinzi capacitatea de a-ţi crea propria realitate şi îţi realizezi visurile
• obţii ajutor de la ghizi personali, gardieni şi îngeri păzitori

 

Denise Linn


Și-a început călătoria spirituală în adolescență, când a trăit o experiență la limita morții. De atunci, a călătorit în diverse locuri pe Glob și a studiat numeroase tehnici de vindecare. A devenit cunoscută în întreaga lume pentru cărțile și conferințele sale despre evoluția Sinelui și dezvoltare personală.
A apărut în numeroase documentare şi emisiuni de televiziune la nivel mondial, susține seminare pe şase continente şi este fondatoarea Institutul Internaţional de Soul Coaching®, ce oferă programe de certificare profesională în consiliere şi regresie în vieţi anterioare.
Denise a scris 17 de cărţi, traduse în 28 de limbi; printre acestea: „Descoperă mesajele secrete ale corpului tău” și „Învață cum să-ți cunoști viețile trecute în 21 de zile” (în Seria 21 de zile), publicate de Editura For You.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec