MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Vindecare si implinire prin terapia chakrelor

DESCRIERE

Gandurile, sentimentele si actiunile sunt manifestari energetice - pentru a sti cine suntem si de ce gandim, simtim si ne comportam asa cum o facem, trebuie sa ne cunoastem propria fiinta din punct de vedere energetic.

Fiecare dintre cele sapte chakre ale corpului omenesc prelucreaza si distribuie energia. Chakrele transforma energia in senzatii diferite pe care le putem recunoaste, si anume in ganduri, emotii si senzatii fizice.... Problemele pe care le avem - spirituale, mentale, emotionale si fizice - apar din cauza incapacitatii de a radia energia liber, in urma unor blocaje din sistemele noastre energetice.

Vindecare si implinire prin terapia chakrelor este un ghid practic si comod de folosit, care va va invata cum sa lucrati cu chakrele pentru a inlatura blocajele energiei. Veti invata tehnici pentru cresterea nivelului de energie si pentru transformarea energiilor nesanatoase in energii sanatoase, ceea ce va va reda echilibrul si armonia, atat in plan personal, cat si in relatiile cu cei pe care-i iubiti si cu lumea in care traiti.

Cuprins: Psihologia sistemului energetic uman. Dezvoltarea atentiei secundare. Separarea originara. Originea problemei tale. Urcarea muntelui. Frica si prana. Inflorind din nou. Fii sincer cu "sinele" tau. Alungarea fricii. Corpul fizic. Omul si corpurile subtile. Chakrele si meditatia pentru chakre. Terapia chakrelor. Prana si curatarea chakrelor. Nadi-urile si respiratia vietii. Echilibrarea in hara. Sexul este in toate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.024 sec