MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Vindecarea bolilor prin tratamente naturale. 900 de reţete şi remedii naturale

Vindecarea bolilor prin tratamente naturale. 900 de reţete şi remedii naturale
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 230
Format: 13x20

DESCRIERE

Ce bine ar fi să ne dăm seama în fiecare clipă a vieţii noastre că sănătatea este o comoară de nepreţuit. Din toate averile vremelnice, sănătatea este cea mai scumpă. Bogăţia, învăţătura şi cinstea sunt cumpărate scump cu preţul vigorii sănătăţii. Se ştie că niciuna dintre acestea nu sunt capabile să asigure fericirea dacă lipseşte sănătatea.

Boala nu vine din senin niciodată. Ea este cauzată de încălcarea legilor sănătaţii, este rezultatul violării legilor care guvernează organismul.

Orice compromis care are tendinţa de a slăbi puterile morale să fie eliminat. Alimentele sofisticate şi alcoolul să fie oprite pentru a spori vigoarea fizică, dârzenia şi hotărârea.

Toate obiceiurile, gusturile şi înclinaţiile noastre e bine să fie educate în armonie cu legile vieţii şi sănătăţii. Numai în feul acesta ne putem asigura cea mai buna condiţie fizică şi putem avea o limpezime a minţii pentru a face distincţia între bine şi rău. Primejdia care ameninţă tot mai mult sănătatea nu vine din prea puţin, ci din prea mult. ăcomia este păcatul preponderent al acestui veac. Trupul ar trebui să slujească minţii, nu mintea trupului.
Elena Niţă Ibrian

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.018 sec