MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Vindecarea karmei. Eliminaţi blocajele din vieţile trecute. Obţineţi dragostea, sănătatea şi fericirea

Vindecarea karmei. Eliminaţi blocajele din vieţile trecute. Obţineţi dragostea, sănătatea şi fericirea
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 252
Format: 13x20

DESCRIERE

Fie că este vorba de o copilărie nefericită, un şef aiuritor sau o relaţie sentimentală eşuată, toţi purtăm cu noi "bagaje" emoţionale negative. Problemele, conflictele nerezolvate din viaţa noastră, se pot manifesta sub formă de dureri karmice din vieţile anterioare. Rezolvarea acestora face parte din misiunea sufletului nostru, pentru a ne putea dezvolta.

În Vindecarea karmică, hipnoterapeuta Djuna Wojton schiţează un plane în 4 etape, în vederea recunoaşterii modelelor karmice în scopul vindecării trupului, minţii şi spiritului, pentru a trăi şi a ne putea bucura cu adevărat de prezent.

Mergând dincolo de terapia prin hipnoză regresivă standard, autoarea explică cum putem rezolva problemele vieţilor anterioare, utilizând o diversitate de tratamente holistice, printre care vizualizarea, meditaţia, esenţe florale, poziţii yoga, cărţi de tarot, colaje, desene şi altele.

Folosind tehnicile de vindecare karmică, veţi învăţa să recunoaşteţi şi să depăşiţi tiparele emoţionale distructive şi atitudinile autosubminatoare pentru a câştiga limpezimea minţii, a vă atinge ţelurile, a vă îmbunătăţi relaţiile cu ceilalţi, aliniindu-vă astfel scopului dumneavoastră existenţial superior.

Titlul original: Karmic Healing: Clearing Past-Life Blocks to Present-Day Love, Health, and Happiness

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.101 sec