MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Vindecarea tuturor formelor de cancer

Vindecarea tuturor formelor de cancer
Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 656
Format: 13x20

DESCRIERE

Daţi-mi trei săptămâni
Şi oncologul dumneavoastră va renunţa la operaţie!
Învăţaţi cum să identificaţi şi să îndepărtaţi cauza cancerului de care suferiţi - restul va face corpul dumneavoastră. Nu veţi fi în contradicţie cu niciun tratament clinic.

Citiţi cum s-au vindecat alte peste 100 de persoane de tot felul de forme de cancer. Şi dumneavoastră puteţi face asta! Nu contează ce formă de cancer aveţi şi nici pronosticul! Urmaţi pas cu pas instrucţiunile acestei noi şi surprinzătoare teorii, pe care se bazează tratamentul.

Cel mai important lucru este că urmând explicaţiile din această carte, vă puteţi diagnostica şi trata singuri, rezultatele sunt vizibile şi cuantificabile, iar o abordare corectă opreşte chiar de la început evoluţia bolii!

Cercetătoarea Hulda Regehr Clark a găsit răspunsurile.

Ea şi-a început studiile în biologie la Universitatea din Saskatchewan, Canada, pe care a absolvit-o cu Magna cum Laudae, iar teza masterat, cu diploma de onoare. După doi ani de studii la Universitatea McGill, ea a urmat cursurile Universităţii din Minnesota, unde a studiat biofizica şi fiziologia celulelor. în 1958, Clark a obţinut titlul de Doctor în fiziologie, În 1979, ea a părăsit cercetarea finanţată de guvern şi a început să dea consultaţii particulare. După 11 ani de consultaţii, ea a început să descopere indicii care conduc la cauzele declanşării cancerului. Prin această carte, dr. Clark vă pune la dispoziţie cele mai recente observaţii, sfaturi, dar şi rezultatele şi metodele ei în vindecarea cancerului.
Daţi-mi trei săptămâni
Şi oncologul dumneavoastră va renunţa la operaţie!
Citiţi şi însănătoşiţi-vă!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.018 sec